Værktøjet Office 365 Desktop Readiness Tool er et program, der kontrollerer, om en brugers pc opfylder softwarekravene til Office 365.

  • Hvis pc'en opfylder kravene, vises en "Tillykke"-meddelelse, og der foretages ingen ændringer på pc'en.
  • Hvis pc'en ikke opfylder kravene, vises en liste med den software, der skal opdateres, og brugeren hjælpes med at opdatere softwaren. (Hvis brugerne ikke har administratorrettigheder, kan de ikke opdatere pc'en, og programmet vil i stedet tilbyde at gemme opgørelsen i en fil)

Som administrator kan du se resultaterne af dine brugeres parathedsrapporter. Dette kan også være nyttigt, når du skal gøre din organisation klar til en let overgang.

Parathedsværktøj til Office 365 på computeren er ikke tilgængelig for computere, der kører Mac-operativsystemer.

Sådan anvendes værktøjet Desktop Readiness Tool

Som administrator skal du gøre følgende:

  1. Udfyld formularen for Desktop Readiness Tool, så vil der blive genereret en e-mail med et link til Office 365 Desktop Readiness Tool.  Kopiér/sæt ind og send denne e-mail til dine brugere – den er oprettet specifikt til din virksomhed.
  2. Giv dine brugere besked på at køre værktøjet Desktop Readiness Tool. Hvis du ønsker, at resultaterne af dine brugeres parathedsrapporter skal sendes til dig, skal du markere afkrydsningsfeltet i formularen, oprette et offentligt netværksshare på dit domæne og angive placeringen.
  3. Få vist resultaterne på det share, du angav, når dine brugere har kørt værktøjet Desktop Readiness Tool.

Udfyld formularen Desktop Readiness Tool nu.