Få mere at vide om softwarekrav til Office 365

Væsentligste punkter

Det kan tage op til en time, før du modtager den første mail
7. marts 2011

Fra det øjeblik du har klargjort Office 365 til dit firma, kan det tage op til en time, før du modtager den første e-mail i din nyoprettede indbakke.

Dette skyldes, at der opstår en forsinkelse mellem det tidspunkt, hvor der oprettes en nyoprettet hostet organisation, og det tidspunkt, hvor den pågældende organisation begynder at modtage e-mails fra internettet. Forsinkelsen kan tage op til en time på grund af replikering af DNS-ændringer. De e-mails, der modtages af Office 365 i dette tidsrum, returneres til afsenderen med en meddelelse om manglende levering. Når DNS-replikeringen er fuldført, genoptages e-mail-strømmen automatisk, og det er ikke nødvendigt at foretage nogen administrative handlinger.

Brugere, der oprettes efter denne første time, oplever ingen forsinkelse.

 

Det er ikke sikkert, at alle links er aktive med det samme, efter du har tilmeldt dig Office 365
7. marts 2011

Når du tilmelder dig Office 365, bemærker du måske, at der er inaktive links på Startside og Administrator. Det skyldes, at tjenesten stadig er i gang med at klargøre din konto, og nogle af ressourcerne er endnu ikke klar til brug. Når klargøringen er fuldført, skifter farven på disse links til blå, og de kan derefter anvendes. Kontakt support, hvis linkene stadig er inaktive efter 12 timer.

Tilbage til Indholdsfortegnelse

Administration

Microsoft Online Services-modul til Windows PowerShell er tilgængeligt
13. maj 2011

Med Microsoft Online Services-modulet til Windows PowerShell installeres et sæt Office 365-cmdlet'er til Windows PowerShell, som du kan bruge til at gennemføre mange administrative opgaver. Denne MSI-overførselsfil indeholder cmdlet'er, der erstatter det eksisterende værktøj til styring af identitetssamling i Microsoft Online Services. Den tidligere version af værktøjet til styring af identitetssamling understøttes ikke længere.

Hent Microsoft Online Services-modulet til Windows PowerShell fra et af følgende to links:

 

Logonsiden til Office 365 vises ikke på servere, hvis funktionen til udvidet sikkerhed er aktiveret i Internet Explorer
7. marts 2011

Alle servere, der kører Windows Server 2003 eller Windows Server 2008, har som standard aktiveret funktionen til udvidet sikkerhed i Internet Explorer. Når funktionen til udvidet sikkerhed er aktiveret på en server, er logonsiden til Office 365 tom.

Sådan deaktiveres udvidet sikkerhed:

 • I forbindelse med Windows Server 2003: Klik på Tilføj/fjern Windows-komponenter i Kontrolpanel, og dobbeltklik derefter på Udvidet sikkerhedskonfiguration i Internet Explorer. I dialogboksen Udvidet sikkerhedskonfiguration i Internet Explorer skal du kontrollere, at afkrydsningsfeltet Til administratorgrupper ikke er markeret, og at afkrydsningsfeltet Til alle andre brugergrupper er markeret.
 • I forbindelse med Windows Server 2008: Start Serverstyring, og klik på Konfigurer den udvidede sikkerhedskonfiguration i sektionen Sikkerhedsoplysninger. I dialogboksen Udvidet sikkerhedskonfiguration i Internet Explorer skal du kontrollere, at Fra er markeret under Administratorer og Til (Anbefalet) er markeret under Brugere.

Tilbage til Indholdsfortegnelse

Exchange Online

Kørsel af Get-ActiveSyncVirtualDirectory på en server, der ikke hoster virtuelle Exchange ActiveSync-mapper, kan forårsage uventede fejl
11. juni 2011

Når du bruger Active Directory-synkronisering i forbindelse med hybridinstallation (også kaldet udvidet sameksistens), og du vil se den virtuelle Exchange ActiveSync-mappe, skal du køre Get-ActiveSyncVirtualDirectory på den server, der hoster den virtuelle Exchange ActiveSync-mappe frem for på en vilkårlig server i din organisation.

En hybridinstallation skal forstås på den måde, at du har installeret Exchange 2007 i det lokale miljø og har en Exchange 2010-sameksistensserver i skyen.

Du kan køre Get-ActiveSyncVirtualDirectory fra Exchange 2007-serveren i det lokale miljø, hvis der er tale om en virtuel Exchange ActiveSync-mappe i det lokale miljø.

BlackBerry®-tjenesten er ikke tilgængelig i Office 365
13. maj 2011

Microsoft leverer ikke længere en Hosted BlackBerry®-tjeneste til Exchange Online. Research In Motion vil levere en sky-aktiveret BlackBerry®-tjeneste i slutningen af 2011 for at aktivere disse egenskaber. Flere oplysninger bliver tilgængelige senere på året.

Der findes i øjeblikket ingen løsning på problemet.

Brugerprofiler, der opgraderes til Outlook 2010, virker ikke, hvis du vender tilbage til Outlook 2007
7. marts 2011

På grund af de ændringer i Outlook 2010, der giver mulighed for flere Exchange-mailkonti, fungerer brugerprofiler, der er opgraderet til Outlook 2010 ikke, hvis brugeren fjerner Outlook 2010, geninstallerer Office Outlook 2007 og derefter forsøger at starte Office Outlook 2007 ved hjælp af den samme brugerprofil. I så fald skal brugerprofilen fjernes og gendannes i Windows via funktionerne Kontrolpanel og Mail.

Du kan finde flere oplysninger samt oplysninger om andre ændringer, der er relateret til Outlook 2010, i denne TechNet-artikel.

Du skal ændre din midlertidige adgangskode, før du åbner din e-mail i Office 365 ved hjælp af Outlook
7. marts 2011

Første gang, du opretter forbindelse til Office 365, skal det gøres ved hjælp af din midlertidige adgangskode, som du derefter skal ændre. Du skal første logge på enten Office 365-portalen eller til Microsoft Outlook Web App, før du opretter forbindelse til desktop-versionen af Outlook. Når du har ændret din adgangskode, kan du derefter oprette forbindelse via desktop-versionen af Outlook. Hvis administratoren nulstiller din adgangskode til en ny midlertidig adgangskode, skal du ligeledes logge ind på portalen eller på Outlook Web App, før du opretter forbindelse til Office 365 via desktop-versionen af Outlook.

Exchange Management Console 2010 SP1-kunder skal bruge Microsoft Online Services Logonassistent til at oprette forbindelse til Office 365
7. marts 2011

Når du tilføjer et Exchange-område i Exchange Management Console, advarer guiden dig om, at du skal bruge Windows Live ID Logonassistent for at kunne oprette forbindelse til Exchange Online. Det er forkert. Du skal bruge Microsoft Online Services Logonassistent i stedet. Hvis du allerede har installeret opdateringer ved hjælp af Microsoft Online Services Connector, har du allerede installeret Microsoft Online Services Logonassistent. Det er ikke nødvendigt at installere Windows Live ID Logonassistent.

Hvis du ikke allerede har installeret opdateringer ved hjælp af Microsoft Online Services Connector, skal du gå til startsiden for Office 365 og klikke på Hent programmer under Ressourcer. Følg vejledningen for at installere Microsoft Online Services Logonassistent.

Support til Microsoft Forefront Online Protection for Exchange
7. marts 2011

Der ydes teknisk support døgnet rundt til Forefront Online Protection for Exchange. Kontakt support pr. telefon:

 • 866-291-7726 - USA
 • 800-0000-0060 – Internationale frikaldsnumre

Der er også adgang til support via Forefront Online Protection for Exchange – Administrationscenter.

Tilbage til Indholdsfortegnelse

Lync Online

Forbindelse til offentlige chattjenester er ikke tilgængelig
23. juli 2012

Forbindelse til offentlige chattjenester – chat-, lyd- og videokommunikation med kontakter, der anvender den offentlige Windows Live-chattjeneste – er ikke tilgængelig i øjeblikket. Der findes i øjeblikket ingen løsning på problemet.

 

Lync 2010 kan ikke logge på Lync Online
Juli 2012

Hvis Lync 2010-desktop-klienten ikke automatisk registrerer Lync Online-tjenesten på baggrund af den loginadresse, brugeren har angivet, kan du finde flere oplysninger i disse emner i Hjælp:

Produktbemærkninger til Mac

Entourage til Mac-brugere kan ikke indstille fraværsmeddelelser
3. maj 2012

Hvis en bruger af Microsoft Entourage 2008 til Mac, Web Services Edition, anvender Office 365 og forsøger at oprette en Fraværsmeddelelse, vil brugeren modtage en fejlmeddelelse, og oprettelsen af Fraværsmeddelelsen mislykkes.

Dette problem er løst i Office 2008 til Mac 12.3.0.

Der kræves Mac 2011 SP1 til Office til Mac 2011-brugere, før der kan oprettes forbindelse til SharePoint Online i Office 365
3. maj 2012

Hvis brugerne af Office til Mac 2011 vil oprette forbindelse til SharePoint Online i Office 365, skal de hente og installere Microsoft Office til Mac 2011 Service Pack 1 (14.1.0).

Kontaktkortoplysninger og andre funktionaliteter, der er utilgængelige i Outlook til Mac og Entourage 2008
11. april 2012

Når der oprettes forbindelse til Office 365, er følgende oplysninger og funktioner ikke tilgængelige for Outlook til Mac 2011 og Entourage 2008, Web Services Edition.

Utilgængelige kontaktkortoplysninger:

 • Oplysninger om overordnet/rapport i den globale adresseliste
 • Billede på kontaktperson
 • "Medlem af"-oplysninger

Andre utilgængelige funktioner:

 • Søger i Office 365-kataloget (via LDAP)
 • Kodning af meddelelser ved hjælp af certifikater

Der findes ikke en løsning på disse problemer i øjeblikket.

Nogle brugere af Outlook til Mac og Entourage til Mac kan ikke godkendes til Exchange efter overførsel til Office 365
11. april 2012

Efter brugerne overføres til Office 365, ændres deres konto-id til Exchange i Microsoft Entourage 2008 til Mac, Web Services Edition, eller deres bruger-id i Microsoft Office til Mac 2011 fra "domæne\brugernavn" til deres Office 365-e-mailadresse. Nogle brugere vil derfor muligvis opleve godkendelsesfejl.

Administratoren kan løse dette problem ved at indtaste brugerens mailadresse som brugernavnet til deres lokale Exchange-serverkonto.

Meddelelse om udløb af adgangskode vises ikke i Outlook til Mac og Mac Entourage 2008

8. april 2011

Hvis du opretter forbindelse til Office 365 ved hjælp af Outlook til Mac og Mac Entourage 2008, Web Services Edition, vises prompten om udløbet adgangskode ikke.

Administratorer kan løse dette problem ved at sende en e-mail med en påmindelse om udløb af adgangskode, og brugerne kan ændre deres adgangskode i Outlook Web App.

Tilbage til Indholdsfortegnelse

Microsoft Online Services – Katalogsynkronisering

Installation af værktøjet Katalogsynkronisering ved hjælp af SQL Server på en anden computer vil muligvis mislykkes, hvis SQL Native Client ikke er installeret
10. april 2012

Installation af værktøjet Microsoft Online – Katalogsynkronisering på en anden server ved hjælp af SQL Server vil muligvis mislykkes, hvis SQL Native Client ikke er installeret Den typiske fejlmeddelelse er:

Forefront Identity Manager-synkroniseringstjeneste -- Forefront Identity Manager-synkroniseringstjenesten kræver kørsel af Microsoft SQL Server 2008 SP1 eller nyere. Installer den korrekte version af SQL Server, og sørg for, at tjenesten kører, før du installerer Forefront Identity Manager-synkroniseringstjenesten.

Dette sker, fordi SQL Native Client kræves for at kunne installere værktøjet Katalogsynkronisering.

Du kan løse problemet ved at installere Microsoft SQL Server Native Client-komponenten (tilgængelig som en del af Microsoft SQL Server 2008 R2 Feature Pack) og forsøge at installere værktøjet Katalogsynkronisering igen.


Installation af Katalogsynkronisering lykkes ikke på en maskine, hvor Logonassistent allerede er installeret
28. marts 2012

Installationen af Microsoft Online Services – Katalogsynkronisering lykkes ikke, hvis komponenten Microsoft Online Services Logonassistent allerede er installeret. Typiske fejlmeddelelser omfatter:

 • Der vises en meddelelse under installation af Katalogsynkronisering: "Installationen af tjenesten Microsoft Online Services Logonassistent lykkedes IKKE. Se hændelseslogfilerne for at få flere oplysninger".
 • Posterne i hændelseslogfilen angiver, at der opstod en fejl under installationen af Logonassistent:
  • "Installationen af tjenesten Microsoft Online Services Logonassistent returnerede fejlkoden 1603"
  • “Microsoft Online Services Logonassistent – fejl 1316. Der opstod en netværksfejl under forsøg på at læse fra filen: C:\Program Files\Microsoft Online Directory Sync\msoidcli_64.msi"

Du kan løse dette problem ved at installere Microsoft Online Services – Katalogsynkronisering på en maskine, hvor Microsoft Online Services Logonassistent ikke allerede er installeret.

 

Du kan ikke ændre en eksisterende installation af værktøjet Katalogsynkronisering til at synkronisere til en anden Office 365-lejer
5. august 2011

Når en kunde tilmelder sig Office 365, tildeles vedkommende en lejer. Denne lejer er en beholder, der indeholder alle oplysningerne vedrørende denne kunde. Når du konfigurerer værktøjet Katalogsynkronisering og angiver den globale administratorkonto ved hjælp af guiden Konfiguration eller cmdlet'erne i Windows PowerShell, konfigureres værktøjet Katalogsynkronisering til at oprette forbindelse med den pågældende lejer. Efterfølgende synkroniserer værktøjet oplysninger i det lokale miljø til kundens respektive lejer i Office 365. Kunder, der har tilmeldt sig andre lejere i tjenesten Office 365, kan ikke køre guiden Konfiguration igen og angive den globale administratorkonto for en anden Office 365-lejer. I stedet skal kunden installere en ny forekomst af værktøjet Katalogsynkronisering, hvor den globale administratorkonto for den anden lejer angives.

Active Directory-objekter med mere end 1.000 værdier i en attribut med flere værdier synkroniseres ikke
7. marts 2011

Når du bruger Active Directory-synkronisering med Office 365, kan der ikke synkroniseres noget objekt, som indeholder mere end 1.000 attributter i en attribut med flere værdier, og kunden får vist en fejl, der angiver, at objektet har overskredet det tilladte antal attributter i en attribut med flere værdier. Problemet opstår typisk med attributten proxyAddresses, selvom det samme gælder for alle andre attributter med flere værdier, f.eks. otherTelephone.

Du skal fjerne nogle værdier for objektet i Active Directory i dit lokale miljø for at rette fejlen. Du kan ikke fjerne disse ekstra værdier i Office 365-kataloget.

 

I starten virker F1-tasten i guiden Konfiguration ikke på Windows Server 2008
7. marts 2011

Når du kører guiden Konfiguration af Microsoft Online Services – Katalogsynkronisering før første gang på en Windows Server 2008-computer, vises der en fejl ("Kør som – understøttes ikke"), hvis du trykker på genvejstasten F1 på en af siderne i guiden. Hvis du vil bruge F1-tasten til at åbne Hjælp, skal du logge af computeren og derefter logge på igen. Herefter burde F1-genvejstasten til Hjælp fungere korrekt.

Du kan få direkte adgang til emnerne i Hjælp i konfigurationsguiden. Se Active Directory-synkronisering: Vejledning, Legitimationsoplysninger til Microsoft Online Services eller Active Directory-legitimationsoplysninger.

Redigering af en bruges Active Directory-gruppemedlemskab kan påvirke funktionen til Exchange-hybridinstallation
6. april 2011

Hvis virksomheden har aktiveret Exchange-hybridinstallation som en del af konfigurationen af Active Directory-synkronisering, vil brugere, der er føjet til Active Directory-sikkerhedsgrupper, før konfigurationen af Exchange-hybridinstallation blev skrevet tilbage til det lokale Active Directory, ikke have adgang til disse funktioner, før nedenstående procedure er gennemført.

Følgende sikkerhedsgrupper er berørt:

 • Skemaadministratorer
 • Virksomhedsadministratorer
 • Certifikatudgivere
 • Domæneadministratorer
 • Kontooperatører
 • Udskriftsoperatører
 • Administratorer (lokalt domæne)
 • Serveroperatører
 • Backupoperatører

Du kan løse dette problem ved at bruge dsacls-værktøjet til igen at klargøre kontotilladelsen MSOL_AD_Sync_RichCoexistence til objektet AdminSDHolder i den lokale Active Directory-skov.

Du kan gøre følgende for at ændre AdminSDHolder-beholderen:

 1. Hent og installér supportværktøjet Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1).
  Dsacls.exe er tilgængelig som en del af Windows-supportværktøjet. Du kan finde flere oplysninger under artikel 89277 i Microsoft Knowledge Base.
 2. Kør følgende kommandoer:
  • dsacls CN=AdminSDHolder,CN=System,DC=<mydomain>,DC=com /G MSOL_AD_SYNC_RICHCOEXISTENCE:WP;"MSExchArchiveStatus"
  • dsacls CN=AdminSDHolder,CN=System,DC=<mydomain>,DC=com /G MSOL_AD_SYNC_RICHCOEXISTENCE:WP;" MSExchBlockedSendersHash"
  • dsacls CN=AdminSDHolder,CN=System,DC=<mydomain>,DC=com /G MSOL_AD_SYNC_RICHCOEXISTENCE:WP;" MSExchSafeRecipientsHash"
  • dsacls CN=AdminSDHolder,CN=System,DC=<mydomain>,DC=com /G MSOL_AD_SYNC_RICHCOEXISTENCE:WP;" MSExchSafeSendersHash"
  • dsacls CN=AdminSDHolder,CN=System,DC=<mydomain>,DC=com /G MSOL_AD_SYNC_RICHCOEXISTENCE:WP;" MSExchUCVoiceMailSettings"
  • dsacls CN=AdminSDHolder,CN=System,DC=<mydomain>,DC=com /G MSOL_AD_SYNC_RICHCOEXISTENCE:WP;" ProxyAddresses"

 

Objekter, der slettes efter den første fuldstændige synkronisering, indgår i opgørelsen af kundens grænse for objekter i katalogsynkroniseringen
7. marts 2011

Objekter, der engang fandtes i kundens Active Directory i det lokale miljø og blev synkroniseret til Office 365 via Active Directory-synkronisering og derefter slettet, bliver muligvis stadig medregnet i objektgrænsen i kundens Office 365 i en periode på op til 30 dage. Hvis det samlede antal af disse slettede objekter og de tilbageværende objekter overskrider kundens objektgrænse, vil kunden muligvis fortsætte med at modtage meddelelser, der oplyser dem om, at de har overskredet deres grænse for objekter, selvom objektet ikke længere vises i Active Directory i det lokale miljø eller i Office 365-kataloget.

Kontakt support til Office 365 for at få hjælp til dette problem.

Du kan ikke synkronisere kataloger med enkel Exchange-overførsel
7. marts 2011

Hvis du anvender enkel Exchange-overførsel til at overføre data til Office 365, kan du ikke synkronisere brugere ved hjælp af katalogsynkronisering. Hvis du allerede har overført brugere ved hjælp af enkel Exchange-overførsel, skal du overføre de e-mail-data, du vil beholde, og slette de skybrugere, der er oprettet ved hjælp af enkel Exchange-overførsel. Når du har gjort det, kan du køre Active Directory-synkronisering. Du finder flere oplysninger under Active Directory-synkronisering: Vejledning.

Du skal kontakte support for at synkronisere mere end 10.000 Active Directory-objekter
7. marts 2011

Hvis du planlægger at anvende Active Directory-synkronisering til at synkronisere din lokale Active Directory med Office 365, kan du synkronisere op til 10.000 objekter (brugere, e-mail-aktiverede kontakter og grupper). Hvis du skal synkronisere mere end 10.000 objekter, skal du kontakte support til Office 365 for at anmode om yderligere synkroniseringskapacitet.

Tilbage til Indholdsfortegnelse

SharePoint Online

Forbindelse til offentlige chattjenester er ikke tilgængelig
23. juli 2012

Forbindelse til offentlige chattjenester – chat-, lyd- og videokommunikation med kontakter, der anvender den offentlige Windows Live-chattjeneste – er ikke tilgængelig i øjeblikket. Der findes i øjeblikket ingen løsning på problemet.

De viste lokale tidspunkter og tidszoner er måske ikke korrekte i SharePoint Online
25. oktober 2011

Som angivet i Microsoft KB-artiklen August 2011 kumulativ tidszoneopdatering til Windows-operativsystemer har flere lande/områder ændret den måde, som der skiftes til sommertid på, og derfor er de viste lokale tidspunkter og tidszoner muligvis forkerte for de pågældende lande/områder i SharePoint Online.

I løbet af de næste par måneder foretages der opdateringer på Microsoft SharePoint Online-serverne, som understøtter disse ændringer for sommertid. Meddelelser om disse opdateringer angives i disse produktbemærkninger og meddeles også på http://www.microsoft.com/time. Alle SharePoint Online-opgaver, timerjob, aftaler eller andre data, der påvirkes af disse opdateringer skal justeres, så de opdaterede definitioner på tidszonerne anvendes.

Løsning: Indtil der foreligger en løsning, og du ikke kan finde ændringerne for din tidszone på SharePoint Online, skal du som en midlertidig løsning ændre din tidszone for at sikre, at du får vist dine data korrekt. De russiske brugere skal f.eks. finde deres aktuelle tidszone i følgende tabel og vælge den tilhørende midlertidige tidszone.

Tidszone

Nuværende

Midlertidig

Russisk normaltid

(UTC +3:00) Moskva, Skt. Petersborg, Volgograd

(UTC +04:00) Tbilisi

Ekaterinburg, normaltid

(UTC +5:00) Ekaterinburg

(UTC +06:00) Astana, Dhaka

Nordl. Centralasien, normaltid

(UTC +6:00) Novosibirsk

(UTC +07:00) Bangkok, Hanoi, Jakarta

Nordasien, normaltid

(UTC +7:00) Krasnoyarsk

(UTC +08:00) Ulaanbaatar

Nordøstasien, normaltid

(UTC +8:00) Irkutsk

(UTC +09:00) Seoul

Jakutsk, normaltid

(UTC +9:00) Jakutsk

(UTC +10:00) Guam, Port Moresby

Vladivostok, normaltid

(UTC +10:00) Vladivostok

(UTC +11:00) Salomonøerne, Ny Kaledonien

Magadan, normaltid

(UTC +11:00) Magadan

(UTC +12:00) UTC-tid+12

 

Se Ændre internationale indstillinger for at få oplysninger om, hvordan du ændrer tidszone på SharePoint Online-webstedet. Hvis du ændrede din tidszone midlertidigt, kan du skifte tilbage til din foretrukne tidszone, når opdateringerne til sommertid er implementeret.

 

Sletning og gendannelse af din Office 365-administrator kan påvirke tilladelserne til SharePoint Online
5. august 2011

Hvis administratorerne eller teknisk support sletter og gendanner en Microsoft Office 365-administratorkonto, skal de desuden bekræfte, at administratoren for den gendannede konto har adgang til SharePoint Online. Hvis der er problemer med at få adgang til SharePoint Online eller til at udføre administrative funktioner, skal du kontakte support til Microsoft Office 365.

 

Enkeltlogon til SharePoint Online virker muligvis ikke på nogle mobilenheder
5. august 2011

I Office 365 skal du for at få adgang til dine SharePoint Online-websteder fra en mobilenhed først logge på via siden Microsoft Online Services – Log på ved hjælp af dit bruger-id eller dine firmarelaterede legitimationsoplysninger i et organisationsnetværk samt din adgangskode. Du kan få adgang til denne side på din mobilenhed ved at gå til webstedet SharePoint Online, der sender dig videre til Microsoft Online Services-logonsiden.

Hvis du har en telefon som nedenstående, virker logonsiden muligvis ikke for dig.

 • BlackBerry-operativsystemer, der er ældre end version 5.0
 • Android 1.5
 • Nokia E71, N95, N8
 • iPhone

Der findes i øjeblikket ingen løsning på problemet.

 

RSS Viewer-webdelen og XML Viewer-webdelen understøttes ikke i Office 365
7. marts 2011

Når enten RSS Viewer-webdelen eller XML Viewer-webdelen føjes til en webside, vises følgende fejlmeddelelse: "Et webdels- eller webformularobjekt på denne side kan ikke vises eller importeres. Typen er ikke registreret som sikker".

Hvis du allerede har føjet en RSS Viewer-webdel eller en XML Viewer-webdel til en side, får du vist følgende funktionsmåde:

 • Webdelen kan ikke længere ses på Wiki-sider.
 • Følgende fejlmeddelelse vises på sider med webdele: "Webdelsfejl: Et webdels- eller webformularobjekt på denne side kan ikke vises eller importeres. Typen Microsoft.SharePoint.Portal.WebControls.RSSAggregatorWebPart, Microsoft.SharePoint.Portal, Version=14.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=71e9bce111e9429c blev ikke fundet eller er ikke registreret som sikker".

Der er ingen tilgængelige løsninger.

Brugere får muligvis yderligere godkendelsesprompter vist i SharePoint Online i nogle scenarier
9. maj 2011

Bemærk! Dette problem påvirker muligvis ikke alle brugere.

Scenarie 1: Brugere, der er logget på Microsoft SharePoint Online-websteder med et samlet bruger-id, vil opleve, at der bliver anmodet om yderligere legitimationsoplysninger, når der arbejdes mellem et browservindue og et Microsoft Office-program til computeren. Derudover skal disse brugere godkendes, når de har lukket og genåbnet en browser. Der findes ingen løsning på dette problem.

Scenarie 2: Hvis brugerne anvender DAV (Distributed Authoring and Versioning) med nogle klientprogramfunktioner, f.eks "Åbn i Stifinder" i et SharePoint Online-dokumentbibliotek, bliver de muligvis bedt om at angive deres legitimationsoplysninger flere gange. Brugerne kan undgå dette ved at markere afkrydsningsfeltet Log mig ikke af.

Brugere, der er logget på SharePoint Online-websteder med samlede bruger-id'er, får ikke vist afkrydsningsfeltet Log mig ikke af, så de skal også godkendes med et Office-program til computeren, f.eks. Microsoft Word. Når disse brugere er blevet godkendt med både et Office-program til computeren og med browseren, vil funktioner og programmer, der bruger DAV til at kommunikere med SharePoint Online, kunne anvendes.

 

Office Web Apps understøtter ikke Google Chrome
9. maj 2011

Brugere, der anvender Google Chrome med Microsoft Office Web Apps til Word, Excel, PowerPoint og OneNote, kan opleve uventede fejl og funktionsmåder under visning og redigering af dokumenter. Disse kan forårsage, at du mister dokumenter, der ikke er gemt.

Support til Google Chrome i Office Web Apps leveres som en del af en fremtidig opdatering af Office 365.

Du kan løse dette problem ved at bruge en understøttet browser som f.eks. Mozilla Firefox eller Internet Explorer.

Nogle metoder til at acceptere eksterne invitationer til deling på SharePoint-websteder understøttes ikke i Office 365
9. maj 2011

Bemærk! Dette problem påvirker muligvis ikke alle brugere.

Brugere kan acceptere invitationer til samarbejde på et Microsoft SharePoint Online-websted ved hjælp af enten deres bruger-id til Office 365 eller et Windows Live Hotmail-id.

Følgende metoder til at acceptere invitationer til samarbejde understøttes dog ikke:

 • Accept af en invitation ved hjælp af et Windows Live-id, som blev oprettet ved hjælp af en personlig e-mail-adresse.
 • Accept af e-mail-invitationer til grupper af SharePoint-websteder ved at klikke på et link i invitationen i e-mailen fra en mobilenhed.

Der findes i øjeblikket ingen løsning på disse problemer.

Aktivering af yderligere funktioner i SharePoint Online på det offentlige websted understøttes ikke
11. marts 2011

Det offentlige websted er et særligt tilpasset SharePoint-websted, der gør det muligt for brugere at oprette og administrere deres websted på en brugervenlig måde ved hjælp af funktionen Webstedsdesigner. Der er aktiveret et særligt sæt af SharePoint Online-funktioner på webstedet for at muliggøre oplevelsen. Brugerne skal ikke aktivere flere SharePoint Online-funktioner på deres offentlige websteder, hverken via brugergrænsefladen, via kode eller på anden vis. Manuel aktivering af yderligere funktioner kan resultere i fejl og mulige komplikationer i forbindelse med processen til omdøbning af webstedet, når webstedsdomænet ændres.

 • Brugere, der ønsker de funktioner, der er tilgængelige via de ekstra SharePoint Online-funktioner, som ikke er aktiveret på de offentlige websteder, skal oprette et ikke-offentligt websted og anvende de ønskede funktioner der.
 • Brugere, som på en eller anden måde har aktiveret en ekstra funktion, kan blot følge den samme fremgangsmåde for at deaktivere funktionen. Det er muligt både at aktivere og deaktivere funktioner via brugergrænsefladen og via objektmodellen. I det øjeblik en funktion er aktiveret, kan den have forårsaget uundgåelig og uoprettelig skade på processen til omdøbning af webstedet.

Sociale oplevelser og oplevelser med Mit websted mangler muligvis gruppeoplysninger
11. marts 2011

Mine websteder i SharePoint Online giver dig mulighed for at administrere og dele personlige dokumenter og viden med kolleger. I Office 365 er funktionen til import af grupper i SharePoint Online-brugerprofildatabasen midlertidigt deaktiveret. Derfor kan nogle af funktionerne i Mit websted have begrænset funktionalitet:

 • Fanen Medlemsskaber er tom
 • Der kan ikke oprettes deltagere på baggrund af gruppemedlemsskaber

Derudover kan det tage 1-2 dage, før profilerne Mit websted vises, eftersom der foretages daglige importer af brugerprofilerne.

 

Sommertid i Chile vises ikke korrekt i SharePoint Online
22. marts 2012

Den chilenske regering har forlænget sommertiden i 2012. Eftersom den nye dato, som regeringen har offentliggjort, ikke er magen til den dato, som tidligere har været anvendt, tolkes sommertiden i Chile ikke korrekt i SharePoint Online. Opdateringer til denne ændring implementeres på SharePoint Online-serverne på et senere tidspunkt.

Løsning: Indtil løsningen foreligger kan du midlertidigt ændre din tidszone som vist i nedenstående tabel. Se Ændre internationale indstillinger for at få oplysninger om, hvordan du ændrer tidszone på SharePoint Online-webstedet.

Tidszone

Nuværende

Midlertidig

Chile, normaltid

(UTC-4:00) Santiago

(UTC-04:00) Georgetown, La Paz, Manaus, San Juan

Se Hjælp og support til sommertid for at få generelle meddelelser om sommertid i Chile og i andre lande/områder.

Tilbage til Indholdsfortegnelse

Konfigurationsprogram til Office 365 på computeren

Nogle brugere skal muligvis konfigurere Outlook manuelt for at oprette forbindelse til Office 365
7. marts 2011

Hvis du har problemer med at oprette forbindelse til din Office 365-postkasse fra Outlook, skal du se emnerne i Hjælp til din version af Outlook:

Brugerne kan ikke opdatere Office 2010 SP1 Beta til at oprette forbindelse til Office 365
7. marts 2011

Konfigurationsprogram til Office 365 på computeren kræver en rettelse til Outlook, som ikke kan installeres med Office 2010 SP1 Beta. Hvis du har Office 2010 SP1 Beta installeret, skal du først fjerne betaservicepakken, før du kan oprette forbindelse til Office 365. Når du har fjernet servicepakken, kan du derefter køre konfigurationsprogrammet til Office 365 på computeren og oprette forbindelse til dine Office 2010-programmer i Office 365.

Hvis du bruger Office 365, kan du ikke installere betaservicepakken til Office 2010. Hvis du installerer betaservicepakken, afbrydes forbindelsen til Office 365.

Brugerne kan ikke oprette forbindelse mellem Office 365 og foreløbige versioner af Office
7. marts 2011

Hvis du ikke kan opdatere din version af Microsoft Office, så den fungerer med Office 365, skal du kontrollere, at du ikke har en foreløbig version af Office, f.eks. en betaversion. Office 365 understøtter ikke foreløbige versioner af Office. Fjern derfor den foreløbige version af Office, og installer i stedet en frigivet version, f.eks. Office Professional Plus.

Tilbage til Indholdsfortegnelse

Andet

Mozilla Firefox-brugere, der er medlemmer af organisationsnetværket, skal anvende indstillinger for registreringsdatabasen for at kunne logge på Office 365
6. juni 2011

Når brugerne forsøger at logge på Office 365-portalen på Mozilla Firefox-webbrowseren med deres samlede legitimationsoplysninger, bliver de muligvis gentagne gange bedt om deres legitimationsoplysninger uden at kunne logge på, selvom de indtaster det korrekte brugernavn og den korrekte adgangskode.

Før brugeren kan logge på, skal følgende indstilling for registreringsdatabasen anvendes på brugerens computer:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa]
"SuppressExtendedProtection"=dword:00000001
"LmCompatibilityLevel"=dword:00000003

Tilbage til Indholdsfortegnelse