Lære om programvarekrav for Office 365

Vanlige problemer

Det kan ta en time før du mottar den første e-posten
7. mars 2011

Umiddelbart etter at du har klargjort firmaet med Office 365, kan det ta opptil én time før du mottar den første e-posten i den nyopprettede innboksen.

Dette skyldes at det er en forsinkelse mellom når en nyopprettet, vertsbasert organisasjon blir opprettet og når organisasjonen kan motta e-post fra Internett. Denne forsinkelsen kan vare inntil en time på grunn av replikering av DNS-endringer. E-post som mottas av Office 365 i løpet av denne tidsperioden, blir returnert til avsenderen med en en kvittering om at e-posten ikke ble levert. Når DNS-replikeringen er fullført, fortsetter e-postflyten automatisk, og det kreves ingen administrative handlinger.

Brukere som opprettes etter den første timen, vil ikke oppleve denne forsinkelsen.

 

Det kan hende at noen koblinger ikke er aktivert umiddelbart etter at du har registrert deg for Office 365
7. mars 2011

Når du har registrert deg for Office 365, kan det hende at det er inaktive koblinger på startsiden og administratorsiden. Dette skyldes at tjenesten fremdeles klargjør kontoen, og at noen ressurser ikke er klar til bruk. Når klargjøringen er fullført, endres fargen på koblingene til blå, og de kan brukes. Hvis koblingene fremdeles er inaktive etter 12 timer, kontakter du kundestøtte.

Tilbake til innholdsfortegnelsen

Administrasjon

Microsoft Online Services-modul for Windows PowerShell er tilgjengelig
13. mai 2011

Microsoft Online Services-modulen for Windows PowerShell installerer et sett med Office 365-cmdleter for Windows PowerShell, som du kan bruke til å utføre mange administrative oppgaver. Denne MSI-nedlastingsfilen inneholder cmdleter som erstatter eksisterende Behandlingsverktøy for forbundsidentitet for Microsoft Online Services. Den forrige versjonen av Behandlingsverktøy for forbundsidentitet vil ikke lenger støttes.

Last ned Microsoft Online Services-modulen for Windows PowerShell fra én av følgende koblinger:

 

Påloggingssiden for Office 365 vises ikke på servere hvis utvidet sikkerhet er aktivert i Internet Explorer
7. mars 2011

Alle servere som kjører Windows Server 2003 eller Windows Server 2008, har utvidet sikkerhet for Internet Explorer aktivert som standard. Når utvidet sikkerhet er aktivert på en server, vises påloggingssiden for Office 365 som tom.

Slik deaktiverer du utvidet sikkerhet:

 • For Windows Server 2003: Klikk Legg til / fjern Windows-komponenter i Kontrollpanel, og dobbeltklikk deretter Utvidet sikkerhetskonfigurasjon for Internet Explorer. I dialogboksen Utvidet sikkerhetskonfigurasjon for Internet Explorer kontrollerer du at det ikke er merket av for For administratorgrupper, og at det er merket av for For alle andre brukergrupper.
 • For Windows Server 2008: Start Serverbehandling og klikk Konfigurer utvidet sikkerhetskonfigurasjon for Internet Explorer i Sikkerhetsinformasjon-delen. I dialogboksen Utvidet sikkerhetskonfigurasjon for Internet Explorer kontrollerer du at det er merket av for Av under Administratorer, og at det er merket av for På (anbefales) under Brukere.

Tilbake til innholdsfortegnelsen

Exchange Online

Hvis du kjører Get-ActiveSyncVirtualDirectory fra en server som ikke drifter den virtuelle mappen for Exchange ActiveSync, kan det føre til uventede feil
11. juni 2011

Når du bruker Active Directory-synkronisering for en hybriddistribusjon (også kalt rik sameksistens) og vil vise den virtuelle mappen for Exchange ActiveSync, må du kjøre Get-ActiveSyncVirtualDirectory fra serveren som drifter den virtuelle mappen for Exchange ActiveSync i stedet fra en server i organisasjonen.

Et hybriddistribusjonsscenario er når du har Exchange 2007 distribuert lokalt og en Exchange 2010-sameksistensserver i skyen.

Hvis du vil bruke en lokal virtuell mappe for Exchange ActiveSync, kan du kjøre Get-ActiveSyncVirtualDirectory fra den lokale Exchange 2007-serveren.

BlackBerry®-tjenesten er ikke tilgjengelig i Office 365
13. mai 2011

Microsoft leverer ikke lenger Hosted BlackBerry®-tjenesten for Exchange Online. Research In Motion vil levere en skyaktivert BlackBerry®-tjeneste mot slutten av 2011, der disse funksjonene er aktivert. Mer informasjon blir tilgjengelig senere i år.

Det finnes foreløpig ingen måte å omgå dette på.

Brukerprofiler som er oppgradert til Outlook 2010, fungerer ikke hvis de tilbakestilles til Outlook 2007
7. mars 2011

På grunn av endringene i Outlook 2010 som tillater flere Exchange-e-postkontoer, vil ikke brukerprofiler som er oppgradert til Outlook 2010, fungere hvis brukeren fjerner Outlook 2010, installerer Office Outlook 2007 på nytt og deretter prøver å starte Office Outlook 2007 ved hjelp av samme brukerprofil. I dette scenarioet må brukerprofilen fjernes og opprettes på nytt i Windows ved hjelp av alternativene Kontrollpanel og E-post.

Hvis du vil ha mer informasjon, også om andre endringer som gjelder Outlook 2010, kan du se denne TechNet-artikkelen.

Du må endre det midlertidige passordet før du får tilgang til e-post i Office 365 med Outlook
7. mars 2011

Den første tilkoblingen til Office 365 må gjøres med det midlertidige passordet, som må endres, og derfor må du først logge på Office 365-portalen eller Microsoft Outlook Web App før du kobler til skrivebordsversjonen av Outlook. Når du har endret passordet, kan du koble til ved hjelp av skrivebordsversjonen av Outlook. Hvis passordet tilbakestilles av administrator til et nytt midlertidig passord, må du også logge på portalen eller Outlook Web App før du kobler til Office 365 ved hjelp av skivebordsversjonen av Outlook.

Exchange Management Console 2010 SP1-kunder må ha Påloggingsassistent for Microsoft Online Services for å koble til Office 365
7. mars 2011

Når du legger til en Exchange-skog i Exchange Management Console, varsler veiviseren om at du trenger Påloggingsassistent for Windows Live ID for å koble til Exchange Online. Dette er feil. Du trenger Påloggingsassistent for Microsoft Online Services i stedet. Hvis du allerede har installert oppdateringer ved hjelp av Microsoft Online Services Connector, har du allerede installert Påloggingsassistent for Microsoft Online Services. Du trenger ikke å installere Påloggingsassistent for Windows Live ID.

Hvis du ikke allerede har installert oppdateringer ved hjelp av Microsoft Online Services Connector, går du til hjemmesiden for Office 365 og klikker Nedlastinger under Ressurser. Følg instruksjonene for å installere Påloggingsassistent for Microsoft Online Services.

Støtte for Microsoft Forefront Online Protection for Exchange
7. mars 2011

Teknisk kundestøtte er tilgjengelig hele døgnet, hele uken for Forefront Online Protection for Exchange. Kontakt kundestøtte på telefon:

 • 866-291-7726 – USA
 • 800-0000-0060 – Globalt gratisnummer (UIFN, Universal International Freephone Number)

Kundestøtte er også tilgjengelig på Forefront Online Protection for Exchange Administration Center.

Tilbake til innholdsfortegnelsen

Lync Online

Tilkobling til offentlige direktemeldingstjenester er ikke tilgjengelig
23. juli 2012

Tilkobling til offentlige direktemeldingstjenester – direktemeldings-, lyd- og videosamtaler med kontakter som bruker den offentlige direktemeldingstjenesten i Windows Live – er ikke tilgjengelig. Det finnes foreløpig ingen måte å omgå dette på.

 

Lync 2010 kan ikke logge på Lync Online
Juli 2012

Hvis Lync 2010-skrivebordsklienten ikke automatisk finner Lync Online-tjenesten basert på påloggingsadressen som brukeren oppgir, kan du se følgende hjelpetema:

Produktmerknader for Mac

Entourage for Mac-brukere kan ikke angi fraværsmeldinger
3. mai 2012

Hvis en bruker av Microsoft Entourage 2008 for Mac, Web Services Edition, bruker Office 365 og forsøker å opprette en fraværsmelding, vises det en feilmelding, og fraværsmeldingen blir ikke opprettet.

Dette problemet har blitt rettet opp i Office 2008 for Mac 12.3.0.

Mac 2011 SP1 kreves hvis Office for Mac 2011-brukere skal kunne koble til SharePoint Online i Office 365
3. mai 2012

Hvis brukere av Office for Mac 2011 skal kunne koble til SharePoint Online i Office 365, må de laste ned og installere Microsoft Office for Mac 2011 Service Pack 1 (14.1.0).

Kontaktkortinformasjon og noen andre funksjoner er ikke tilgjengelige i Mac Outlook og Entourage 2008
11. april 2012

Når du kobler til Office 365, er følgende informasjon og funksjoner ikke tilgjengelig for Outlook for Mac 2001 og Entourage 2008, Web Services Edition.

Kontaktkortinformasjon er ikke tilgjengelig:

 • Overordnet-/rapportinformasjon i den globale adresselisten
 • Bilde av kontakt
 • "Medlem av"-informasjon

Andre utilgjengelige funksjoner:

 • Søking i Office 365-katalogen (via LDAP)
 • Koding av meldinger ved hjelp av sertifikater

Det finnes foreløpig ingen måte om omgå disse problemene på.

Godkjenning mot Exchange vil mislykkes for noen brukere av Outlook for Mac og Entourage for Mac etter overføring til Office 365
11. april 2012

Etter at brukere er overført til Office 365, endres konto-IDen deres for Exchange i Microsoft Entourage 2008 for Mac, Web Services Edition eller brukernavnet i Microsoft Outlook for Mac 2011 fra "domene\brukerformat" til e-postadressen for Office 365. Det kan derfor hende at noen brukere opplever at godkjenningen mislykkes.

Hvis du vil omgå problemet, kan administrator angi brukerens e-postadresse som brukernavn for den lokale Exchange-serverkontoen.

Melding om at passord utløper vises ikke i Outlook for Mac og Mac Entourage 2008

8. april 2011

Når du kobler til Office 365 ved hjelp av Outlook for Mac og Mac Entourage 2008, Web Services Edition, vises ikke passordutløpsledeteksten.

Dette problemet kan løses ved at administratorer sender ut en påminnelse om passordutløp på e-post, slik at brukerne kan endre passordet i Outlook Web App.

Tilbake til innholdsfortegnelsen

Katalogsynkroniseringsverktøy for Microsoft Online Services

Installering av verktøyet for katalogsynkronisering ved bruk av SQL Server på en annen maskin kan mislykkes hvis SQL Native Client ikke er installert
10. april 2012

Installering av verktøyet for katalogsynkronisering på en annen server ved bruk av SQL Server kan mislykkes hvis SQL Native Client ikke er installert. Den vanlige feilmeldingen er:

Forefront Identity Manager Synchronization Service – Forefront Identity Manager Synchronization Service krever at Microsoft SQL Server 2008 SP1 eller bedre kjører. Installer riktig versjon av SQL Server og kontroller at tjenesten kjører før du installerer Forefront Identity Manager Synchronization Service.

Dette skjer fordi SQL Native Client kreves for vellykket installering av verktøyet for katalogsynkronisering.

Du kan løse dette problemet ved å installere komponenten Microsoft SQL Server Native Client (tilgjengelig som en del av Microsoft SQL Server 2008 R2 Feature Pack) og deretter forsøke å installere verktøyet for katalogsynkronisering på nytt.


Du kan få problemer med å installere verktøyet for katalogsynkronisering hvis påloggingsassistenten allerede er installert på maskinen
28. mars 2012

Du kan få problemer med å installere katalogsynkroniseringsverktøyet for Microsoft Online hvis Påloggingsassistent for Microsoft Online Services allerede er installert. Her ser du noen vanlige feilmeldinger:

 • Du mottar en melding under katalogsynkroniseringsinstallasjonen: "Installasjonen av tjenesten Påloggingsassistent for Microsoft Online Services mislyktes. Se hendelsesloggene hvis du vil ha mer detaljert informasjon."
 • Oppføringer i hendelsesloggen som indikerer feil under installasjonen av påloggingsassistenten:
  • "Installasjonen av tjenesten Påloggingsassistent for Microsoft Online Services returnerte feilkode 1603"
  • "Påloggingsassistent for Microsoft Online Services – feilkode 1316. Det oppstod en nettverksfeil under forsøk på å lese fra filen: C:\Program Files\Microsoft Online Directory Sync\msoidcli_64.msi"

Hvis du vil løse dette problemet, installerer du Katalogsynkroniseringsverktøy for Microsoft Online Services på en maskin hvor Påloggingsassistent for Microsoft Online Services ikke er installert.

 

Du kan ikke endre en eksisterende installasjon av katalogsynkroniseringsverktøyet for å synkronisere med en annen Office 365-leier
5. august 2011

Når en kunde registrerer seg for Office 365, får vedkommende med en leier. Leieren er en beholder som inneholder all informasjon som gjelder denne kunden. Når du konfigurerer katalogsynkroniseringsverktøyet og angir kontoen for global administrator (via Konfigurasjonsveiviser eller Windows PowerShell-cmdleter), konfigureres katalogsynkroniseringsverktøyet for tilkobling til leieren. Verktøyet synkroniserer deretter lokal informasjon med kundens leier i Office 365. Kunder som har registrert seg for andre leiere som inngår i Office 365-tjenesten, kan ikke kjøre Konfigurasjonsveiviser på nytt og heller ikke angi kontoen for global administrator for andre Office 365-leiere. Kunden må i stedet distribuere en ny forekomst av katalogsynkroniseringsverktøyet og angi kontoen for global administrator for den andre leieren.

Active Directory-objekter med mer enn 1 000 verdier i et flerverdiattributt kan ikke synkroniseres
7. mars 2011

Når du bruker Active Directory-synkronisering med Office 365, kan ikke objekter som har mer enn 1 000 attributter i et flerverdiattributt, synkroniseres, og det vises en feilmelding for kunden som angir at objektet har overskredet grensen for antall tillatte attributter i et flerverdiattributt. Dette problemet oppstår vanligvis med proxyAddresses-attributtet, og det samme gjelder for alle andre flerverdiattributter, for eksempel otherTelephone.

Hvis du vil rette denne feilen, fjerner du noen av verdiene for objektet i lokal Active Directory. Du kan ikke fjerne ekstraverdiene i Office 365-katalogen.

 

F1-tasten for konfigurasjonsveiviseren fungerer ikke til å begynne med på Windows Server 2008
7. mars 2011

Når du kjører konfigurasjonsveiviseren for Katalogsynkroniseringsverktøy for Microsoft Online Services for første gang på en Windows Server 2008-datamaskin, vises en feil ("Kjør som – støttes ikke") hvis du klikker hurtigtasten F1 på en veiviserside. Hvis du vil bruke F1-tasten for å få tilgang til Hjelp, logger du av og på datamaskinen. Da skal hurtigtasten F1 for Hjelp fungere som den skal.

Hvis du vil ha direkte tilgang til hjelpeemnene for konfigurasjonsveiviseren, kan du se Active Directory-synkronisering: Veikart, Microsoft Online Services-legitimasjon eller Active Directory-legitimasjon.

Endring av en brukers Active Directory-gruppemedlemskap kan påvirke funksjonaliteten for hybrid Exchange-distribusjon
6. april 2011

Hvis firmaet har aktivert hybrid Exchange-distribusjon som en del av konfigurasjonen av Active Directory-synkronisering, vil brukere som er lagt til i noen Active Directory-sikkerhetsgrupper før konfigurasjonen av hybrid Exchange-distribusjon er skrevet tilbake til den lokale Active Directory, ikke ha tilgang til disse funksjonene før prosedyren som er beskrevet under, er utført.

Følgende sikkerhetsgrupper er berørt:

 • Skjemaadministratorer
 • Bedriftsadministratorer
 • Sertifikatutstedere
 • Domeneadministratorer
 • Kontooperatører
 • Skriveroperatører
 • Administratorer (lokalt domene)
 • Serveroperatører
 • Sikkerhetskopioperatører

Dette problemet kan løses ved at kundene bruker dsacls-verktøyet til å klargjøre på nytt MSOL_AD_Sync_RichCoexistence-kontotillatelsene for AdminSDHolder-objektet i den lokale Active Directory-skogen.

Slik endrer du AdminSDHolder-beholderen.

 1. Last ned og installer Støtteverktøyene for Windows Server 2003 Service Pack 1 (SP1).
  Dsacls.exe er en del av Windows-støtteverktøyene. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se artikkel 89277 i Microsoft Knowledge Base.
 2. Kjør følgende kommandoer:
  • dsacls CN=AdminSDHolder,CN=System,DC=<mydomain>,DC=com /G MSOL_AD_SYNC_RICHCOEXISTENCE:WP;"MSExchArchiveStatus"
  • dsacls CN=AdminSDHolder,CN=System,DC=<mydomain>,DC=com /G MSOL_AD_SYNC_RICHCOEXISTENCE:WP;" MSExchBlockedSendersHash"
  • dsacls CN=AdminSDHolder,CN=System,DC=<mydomain>,DC=com /G MSOL_AD_SYNC_RICHCOEXISTENCE:WP;" MSExchSafeRecipientsHash"
  • dsacls CN=AdminSDHolder,CN=System,DC=<mydomain>,DC=com /G MSOL_AD_SYNC_RICHCOEXISTENCE:WP;" MSExchSafeSendersHash"
  • dsacls CN=AdminSDHolder,CN=System,DC=<mydomain>,DC=com /G MSOL_AD_SYNC_RICHCOEXISTENCE:WP;" MSExchUCVoiceMailSettings"
  • dsacls CN=AdminSDHolder,CN=System,DC=<mydomain>,DC=com /G MSOL_AD_SYNC_RICHCOEXISTENCE:WP;" ProxyAddresses"

 

Objekter som slettes etter den første fullstendige synkroniseringen, kan regnes med i kundens objektgrense for katalogsynkronisering
7. mars 2011

Objekter som tidligere fantes i kundens lokale Active Directory, og som ble synkronisert til Office 365 via Active Directory-synkronisering og deretter slettet, kan fremdeles regnes med i kundens Office 365-objektgrense i en periode på opptil 30 dager. Hvis summen av slettede og gjenværende objekter er større enn kundens objektgrense, kan kunden motta varsler om at objektgrensen er overskredet, selv om objektet ikke lenger vises i lokal Active Directory eller i Office 365-katalogen.

Hvis du vil ha hjelp med dette problemet, kan du kontakte kundestøtte for Office 365.

Du kan ikke synkronisere kataloger hvis du bruker enkel Exchange-migrering
7. mars 2011

Hvis du bruker enkel Exchange-migrering for å flytte data til Office 365, kan du ikke synkronisere brukere ved hjelp av katalogsynkronisering. Hvis du allerede har overført brukere med enkel Exchange-migrering, må du flytte postdataene du vil beholde, og slette skybrukerne som er opprettet med enkel Exchange-migrering. Når du har fullført dette, kan du kjøre Active Directory-synkronisering. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Active Directory-synkronisering: Veikart.

Du må kontakte kundestøtte for å synkronisere mer enn 10 000 Active Directory-objekter
7. mars 2011

Hvis du planlegger å bruke Active Directory-synkronisering til å synkronisere lokal Active Directory med Office 365, kan du synkronisere opptil 10 000 objekter (brukere, e-postaktiverte kontakter og grupper). Hvis du må synkronisere mer enn 10 000 objekter, kontakter du kundestøtte for Office 365 for å be om tilleggskapasitet for synkronisering.

Tilbake til innholdsfortegnelsen

SharePoint Online

Tilkobling til offentlige direktemeldingstjenester er ikke tilgjengelig
23. juli 2012

Tilkobling til offentlige direktemeldingstjenester – direktemeldings-, lyd- og videosamtaler med kontakter som bruker den offentlige direktemeldingstjenesten i Windows Live – er ikke tilgjengelig. Det finnes foreløpig ingen måte å omgå dette på.

Den lokale tiden og tidssonene som vises på SharePoint Online, kan være feil
25. oktober 2011

Som det går frem av Microsoft KnowledgeBase-artikkelen Kumulativ tidssoneoppdatering fra august 2011 for Windows-operativsystemer, har en rekke land endret måten sommertiden implementeres på. Det kan derfor hende at den lokale tiden og tidssonen som vises, er feil for disse landene på SharePoint Online.

I løpet av de kommende månedene vil Microsoft SharePoint Online-serverne oppdateres med sommertidendringene. Disse oppdateringene annonseres i produktmerknadene og på http://www.microsoft.com/time. Alle oppgaver, tidtakerjobber, avtaler eller øvrige data på SharePoint Online som berøres av disse oppdateringene, justeres slik at de oppdaterte tidssonedefinisjonene brukes.

Løsning: Hvis tidssoneendringene ikke er tilgjengelig på SharePoint Online, kan brukerne endre tidssonen midlertidig, slik at dataene vises på riktig måte. For eksempel må russiske brukere finne sin tidssone fra følgende tabell og velge riktig tidssone for å løse problemet.

Tidssone

Gjeldende

Løsning

Russland (normaltid)

(UTC +3:00) Moskva, St. Petersburg, Volgograd

(UTC +04:00) Tbilisi

Jekaterinburg (normaltid)

(UTC +5:00) Jekaterinburg

(UTC +06:00) Astana, Dhaka

Sentral-Asia, nord (normaltid)

(UTC +6:00) Novosibirsk

(UTC +07:00) Bangkok, Hanoi, Djakarta

Nord-Asia (normaltid)

(UTC +7:00) Krasnoyarsk

(UTC +08:00) Ulan Bator

Nord-Asia, øst (normaltid)

(UTC +8:00) Irkutsk

(UTC +09:00) Seoul

Jakutsk (normaltid)

(UTC +9:00) Jakutsk

(UTC +10:00) Guam, Port Moresby

Vladivostok (normaltid)

(UTC +10:00) Vladivostok

(UTC +11:00) Salomonøyene, Ny-Caledonia

Magadan (normaltid)

(UTC +11:00) Magadan

(UTC +12:00) Coordinated Universal Time+12

 

Se Endre regionale innstillinger hvis du vil ha informasjon om hvordan du endrer tidssoner på SharePoint Online-området. Hvis du løste problemet ved å endre tidssonen, kan du gå tilbake til tidssonen du ønsker å bruke, når sommertidoppdateringene er kjørt.

 

Hvis du sletter Office 365-administratoren og oppretter den på nytt, kan det påvirke tillatelsen for SharePoint Online
5. august 2011

Hvis administratorer eller kundestøtterepresentanter sletter en administratorkonto for Microsoft Office 365 og oppretter den på nytt, må de også verifisere administratortilgangen til SharePoint Online for kontoen som er opprettet på nytt. Hvis det oppstår problemer med tilgang til SharePoint Online eller utføring av administrative funksjoner, kontakter du kundestøtte for Microsoft Office 365.

 

Enkel pålogging for SharePoint Online fungerer kanskje ikke fra noen mobile enheter
5. august 2011

Hvis du vil ha tilgang til SharePoint Online-områdene i Office 365 fra en mobil enhet, må du først logge på fra påloggingssiden for Microsoft Online ved hjelp av bruker-IDen eller forbundsfirmalegitimasjonen samt passordet. Du får tilgang til denne siden på den mobile enheten ved å gå til webområdet for SharePoint Online, og derfra omdirigeres du til påloggingssiden for Microsoft Online Services.

Hvis følgende gjelder for telefonen din, er det ikke sikkert påloggingssiden fungerer:

 • BlackBerry-operativsystem som er eldre enn versjon 5.0
 • Android 1.5
 • Nokia E71, N95, N8
 • iPhone

Det finnes foreløpig ingen måte å omgå dette på.

 

Webdelen for RSS-visningsprogrammet og webdelen for XML-visningsprogrammet støttes ikke i Office 365
7. mars 2011

Når du legger til webdelen for RSS-visningsprogrammet eller webdelen for XML-visningsprogrammet på en webside, vises følgende feilmelding: "En webdel eller webskjemakontroll på denne siden kan ikke vises eller importeres. Typen er ikke registrert som sikker."

Hvis du allerede har lagt til en webdel for RSS-visningsprogram eller webdel for XML-visningsprogram på en side, vil følgende skje:

 • Webdelen vil ikke lenger være synlig på Wiki-sider.
 • Følgende feilmelding vises på webdel-sider: "Webdel-feil: En webdel eller webskjemakontroll på denne siden kan ikke vises eller importeres. Finner ikke typen Microsoft.SharePoint.Portal.WebControls.RSSAggregatorWebPart, Microsoft.SharePoint.Portal, Version=14.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=71e9bce111e9429c, eller den er ikke registrert som sikker."

Det finnes ingen måte å omgå dette på.

Brukere ser kanskje flere spørsmål om godkjenning i SharePoint Online i noen scenarier
9. mai 2011

Obs!  Dette problemet påvirker ikke alle brukere.

Scenario 1: Brukere som er logget på Microsoft SharePoint Online-områder ved hjelp av bruker-ID, opplever tilleggsspørsmål om legitimasjon når de arbeider mellom et webleservindu og et Microsoft Office-skrivebordsprogram. I tillegg må disse brukerne godkjennes etter at de lukker og åpner webleseren på nytt. Det finnes ingen måte å omgå dette problemet på.

Scenario 2: Når brukere bruker DAV (Distributed Authoring and Versioning) med noen klientprogramfunksjoner, for eksempel "åpne med Utforsker", i et dokumentbibliotek i SharePoint Online, opplever de kanskje tilleggsspørsmål om legitimasjon. Dette kan unngås ved å merke av for La meg være pålogget under pålogging.

Brukere som har logget på SharePoint Online-områder med ID for bruker i forbund, har ikke avmerkingsboksen La meg være pålogget. De må derfor også godkjennes med Office-skrivebordsprogrammer som Microsoft Word. Straks disse brukerne har blitt godkjent i både Office-skrivebordsprogrammet og nettleseren, vil funksjoner og programmer som bruker DAV til å kommunisere med SharePoint Online være vellykket.

 

Office Web Apps støtter ikke Google Chrome
9. mai 2011

Brukere som bruker Google Chrome med Microsoft Office Web Apps for Word, Excel, PowerPoint og OneNote, opplever kanskje uventede feil og virkemåter under visning og redigering av dokumenter. Dette kan føre til at du mister endringer som ikke er lagret.

Støtte for Google Chrome i Office Web Apps kommer som en del av en fremtidig oppdatering til Office 365.

Du løser disse problemene ved å bruke en støttet webleser, for eksempel Mozilla Firefox eller Internet Explorer.

Noen metoder for å godta invitasjoner til ekstern deling av SharePoint-områder støttes ikke i Office 365
9. mai 2011

Obs!  Dette problemet påvirker ikke alle brukere.

Brukere kan godta invitasjoner til å samarbeide på et Microsoft SharePoint Online-område ved hjelp av bruker-IDen fra Office 365 eller en Windows Live Hotmail-ID.

Følgende metoder for å godta invitasjoner om samarbeid støttes imidlertid ikke:

 • Godta en invitasjon ved hjelp av en Windows Live-ID som ble opprettet ved hjelp av en personlig e-postadresse.
 • Godta e-postinvitasjoner til samlinger på SharePoint-områder ved å klikke på koblingen i invitasjons-e-posten fra en mobil enhet.

Det finnes foreløpig ingen måte å omgå disse problemene på.

Aktivering av tilleggsfunksjoner i SharePoint Online på det offentlige webområdet støttes ikke
11. mars 2011

Det offentlige webområdet er et spesialtilpasset SharePoint-område som gjør det mulig for brukere å opprette og behandle webområdet på en brukervennlig måte ved hjelp av Områdeutforming-funksjonen. Et sett med SharePoint Online-funksjoner er selektivt aktivert på webområdet for å gjøre denne opplevelsen mulig. Brukere må ikke aktivere flere SharePoint Online-funksjoner på de offentlige webområdene i brukergrensesnittet, ved hjelp av kode eller andre metoder. Manuell aktivering av tilleggsfunksjoner kan føre til feil og potensielle komplikasjoner med prosessen for å gi området nytt navn ved endring av domenet for webområdet.

 • Brukere som vil ha funksjonalitet gjennom SharePoint Online-funksjoner som ikke er aktivert på offentlige webområder, bør opprette et privat område og bruke de ønskede funksjonene der.
 • Brukere som har aktivert en tilleggsfunksjon, kan følge den samme fremgangsmåten for å deaktivere den. Det er mulig å aktivere og deaktivere funksjoner i brukergrensesnittet og objektmodellen. Når en funksjon er aktivert, kan den imidlertid ha forårsaket uopprettelig skade i prosessen for å gi området nytt navn.

Det kan hende det mangler informasjon i den sosiale opplevelsen og Mitt område-opplevelsen
11. mars 2011

Mine områder i SharePoint Online gjør det mulig å behandle og dele personlige dokumenter og innsikt med kolleger. I Office 365 er funksjonen som gjør det mulig å importere grupper til brukerprofildatabasen for SharePoint Online, midlertidig deaktivert. Noen Mitt område-funksjoner har derfor begrenset funksjonalitet:

 • Kategorien Medlemskap er tom
 • Kan ikke opprette målgrupper basert på medlemskap

I tillegg kan det ta 1-2 dager før Mitt område-profiler vises, fordi importprosessen for brukerprofil kjører i henhold til en daglig tidsplan.

 

Sommertidjusteringen i Chile vises ikke riktig på SharePoint Online
22. mars 2012

Den chilenske regjeringen har utvidet sommertiden for 2012. Ettersom den nye datoen som er gjort kjent, avviker fra datoen som har vært brukt i tidligere år, vil ikke SharePoint Online kunne fortolke den chilenske sommertiden. Oppdateringer som støtter denne endringen, vil om bli kjørt på SharePoint Online-serverne senere.

Løsning: Inntil videre kan du endre tidssonen midlertidig, som illustrert i tabellen nedenfor. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du endrer tidssonen på SharePoint Online-området, kan du se Endre regionale innstillinger.

Tidssone

Gjeldende

Løsning

Chile (normaltid)

(UTC-4:00) Santiago

(UTC-04.00) Georgetown, La Paz, Manaus, San Juan

Hvis du vil ha generell informasjon om sommertid i Chile eller andre land, kan du se Hjelp og støtte for sommertid.

Tilbake til innholdsfortegnelsen

Skrivebordsinstallasjon av Office 365

Det kan hende at noen brukere må konfigurere Outlook manuelt for å koble til Office 365
7. mars 2011

Hvis du har problemer med å koble til Office 365-postboksen fra Outlook, kan du se hjelpeemnet for din versjon av Outlook:

Brukere kan ikke oppdatere Office 2010 SP1 Beta for å koble til Office 365
7. mars 2011

Skrivebordsinstallasjon av Office 365 krever en oppdatering for Outlook som ikke kan installeres med Office 2010 SP1 Beta. Hvis du har Office 2010 SP1 Beta installert, må du først avinstallere betaoppdateringspakken for å koble til Office 365. Når du har avinstallert oppdateringspakken, kan du deretter kjøre skrivebordsinstallasjon av Office 365 og koble Office 2010-programmene til Office 365.

Hvis du bruker Office 365, kan du heller ikke installere betaoppdateringspakken for Office 2010. Installasjon av betaoppdateringspakken vil avbryte tilkoblingen til Office 365.

Brukere kan ikke koble Office 365 til forhåndslanserte versjoner av Office
7. mars 2011

Hvis du ikke får oppdatert Microsoft Office-versjonen slik at den fungerer med Office 365, må du kontollere at du ikke har en forhåndsversjon av Office, som f.eks. en beta-versjon. Office 365 støtter ikke forhåndsversjoner av Office. Du må avinstallere forhåndsversjonen av Office og installerer en utgitt versjon, slik som Office Professional Plus.

Tilbake til innholdsfortegnelsen

Annet

Forbundsbrukere som bruker Mozilla Firefox, må bruke en registerinnstilling for å kunne logge på Office 365
6. juni 2011

Når en bruker prøver å logge på Office 365-portalen med Mozilla Firefox-webleseren med forbundslegitimasjon, kan det hende brukeren gjentatte ganger blir bedt om legitimasjonen uten å bli pålogget, selv om det blir angitt riktig brukernavn og passord.

Hvis du vil gjøre det mulig å logge på, bruker du følgende registerinnstilling på brukerens datamaskin:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa]
"SuppressExtendedProtection"=dword:00000001
"LmCompatibilityLevel"=dword:00000003

Tilbake til innholdsfortegnelsen