Το εργαλείο ετοιμότητας υπολογιστή για το Office 365 είναι μια εφαρμογή που ελέγχει τον υπολογιστή ενός χρήστη, για να προσδιορίσει αν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις λογισμικού του Office 365.

  • Αν ο υπολογιστής ανταποκρίνεται σε αυτές τις απαιτήσεις, στο εργαλείο εμφανίζεται το μήνυμα "Συγχαρητήρια" και δεν γίνονται αλλαγές στον υπολογιστή.
  • Αν ο υπολογιστής δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, το εργαλείο αναγράφει το λογισμικό που πρέπει να ενημερωθεί και καθοδηγεί το χρήστη στην ενημέρωση του λογισμικού του. (Αν οι χρήστες δεν έχουν δικαιώματα διαχειριστή, δεν μπορούν να ενημερώσουν τον υπολογιστή και, αντ' αυτού, η εφαρμογή προσφέρεται να αποθηκεύσει την αξιολόγηση σε ένα αρχείο)

Ως διαχειριστές, μπορείτε να προβάλετε τα αποτελέσματα των αναφορών ετοιμότητας από τους χρήστες σας. Αυτό μπορεί να είναι επίσης χρήσιμο κατά την προετοιμασία του οργανισμού σας για μια ομαλή μετάβαση.

Το εργαλείο ετοιμότητας υπολογιστή για το Microsoft Office 365 δεν είναι διαθέσιμο για υπολογιστές που εκτελούν λειτουργικά συστήματα Mac.

Τρόπος χρήσης του εργαλείου ετοιμότητας

Ως διαχειριστής, πρέπει να κάνετε τα εξής:

  1. Συμπληρώστε τη φόρμα για το εργαλείο ετοιμότητας υπολογιστή και θα δημιουργηθεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με μια σύνδεση προς το εργαλείο ετοιμότητας υπολογιστή για το Office 365.  Αντιγράψτε/επικολλήστε και αποστείλετε αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους χρήστες σας: έχει δημιουργηθεί ειδικά για την εταιρεία σας.
  2. Πείτε στους χρήστες σας να εκτελέσουν το εργαλείο ετοιμότητας. Αν θέλετε να σας αποσταλούν τα αποτελέσματα των αναφορών ετοιμότητας από τους χρήστες σας, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου στη φόρμα, δημιουργήστε ένα δημόσιο κοινόχρηστο στοιχείο δικτύου στον τομέα σας και εισαγάγετε την τοποθεσία.
  3. Αφού οι χρήστες εκτελέσουν το εργαλείο ετοιμότητας, προβάλετε τα αποτελέσματα στο κοινόχρηστο στοιχείο που καθορίσατε.

Συμπληρώστε τη φόρμα του εργαλείου ετοιμότητας υπολογιστή τώρα.