Bun venit la wiki-ul Actualizări servicii Office 365 pentru întreprinderi. Aici veți găsi informații despre cele mai recente caracteristici și îmbunătățiri la Office 365.

2013:

2012:

2011:

Februarie

Disponibilitatea Serviciilor de administrare a drepturilor

Serviciul de administrare a drepturilor este o ofertă nouă în Office 365 pentru protecția informațiilor. Administrarea drepturilor protejează datele cu ajutorul criptării, împiedică dezvăluirea accidentală a datelor cu ajutorul politicilor de utilizare și este ușor de integrat cu aplicațiile dvs. Serviciul de administrare a drepturilor este încorporat în Exchange Online, SharePoint Online și Office. Obțineți mai multe informații prin TechNet, aici. Serviciul de administrare a drepturilor pentru Office 365 va fi disponibil pe scară largă consumatorilor la lansarea oficială. Serviciul de administrare a drepturilor este disponibil în codurile SKU pentru Microsoft Office 365 Planurile E3, E4, A3 și A4.

Descrierea serviciului Office 365

Descrierea serviciului Office 365 se publică acum pe TechNet pentru a ajuta consumatorii să înțeleagă diferențele tehnice dintre diferite oferte Office 365 (SKU) și limitele sau granițele serviciului. Descrierea serviciului oferă, de asemenea, scurte descrieri ale caracteristicilor pentru a ajuta consumatorii să înțeleagă amplitudinea capacităților serviciului și pun la dispoziție linkuri la conținut introductiv mai detaliat. Vechea descriere a serviciului din centrul de descărcare nu va mai fi actualizată și va fi eliminată, în cele din urmă.

 

Politicile pentru agenda Exchange Online

Politicile pentru agendă oferă diferite vizualizări ale Listei globale de adrese (GAL) în subseturi de utilizatori din aceeași organizație Exchange. Această segmentare permite administratorilor să optimizeze lista de adrese din organizațiile mari, creând organizații „virtuale” mai mici cu utilizatori care pot vedea numai utilizatorii pe care trebuie să îi vadă. Disponibilă anterior numai în Exchange Server, această capacitate va fi acum disponibilă pentru Exchange Online.

Informații suplimentare:
Pentru mai multe informații despre politicile pentru agendă pentru Exchange Online citiți acest articol TechNet.

înapoi la început

Ianuarie

Nu sunt actualizări.

înapoi la început

Decembrie

Limita ratei de destinatari a crescut la 10.000 pentru Office 365 și Exchange Online

Ca răspuns la feedbackul primit de la clienții noștri, am crescut limita ratei de destinatari în planurile Office 365 Enterprise (E1, E2, E3, E4, K1 și K2) și pentru instituții guvernamentale (G1, G2, G3 și G4) pentru a permite utilizatorilor să trimită e-mail la un număr de până la 10.000 de destinatari pe zi. Aceste limite noi se aplică, de asemenea, la planurile Exchange Online independente (Chioșc, Plan 1 și Plan 2). Anterior, limita ratei de destinatari pentru utilizatorii acestor planuri fusese stabilită la un maxim de 1500 destinatari pe zi.

Limitele ratei de destinatari sunt aplicate pentru a-i descuraja pe utilizatori să trimită volume mari de mesaje de e-mail comerciale nesolicitate, de obicei denumite spam. Aceste limite protejează serviciul nostru online service de la a deveni sursă de mesaje de spam și, ca rezultat al acestor protecții, păstrează fluxul mesajelor de e-mail. Îmbunătățirile centrelor de date ne-au permis să creștem această limită și, în același timp, să menținem același nivel de protecție.

Aceste limite se aplică atât la mesajele de e-mail trimise în interiorul unei organizații și la cele livrate către organizații externe. Cea mai bună metodă de a evita depășirea limitei ratei de destinatari este să utilizați grupurile de distribuire atunci când trimiteți mesaje la un număr mare de destinatari. Grupurile de distribuire stocate în agenda partajată se consideră un destinatar unic în limita ratei de destinatari.

Informații suplimentare:
Pentru mai multe informații, consultați Strategii pentru susținerea mesajelor de e-mail în masă. Clienții Office 365 care au nevoie să trimită în masă mesaje de e-mail comerciale legitime — cum ar fi buletine informative către clienți – trebuie să continue să utilizeze furnizorii terți specializați în aceste servicii. Dacă doriți mai multe informații despre limitele ratei de destinatari, consultați Mesajele de e-mail în masă și limitele zilnice ale ratei de destinatari. Am făcut această modificare datorită feedback-ului dvs. Vă mulțumim că ne împărtășiți gândurile dvs. și vă rugăm să continuați să o faceți!

înapoi la început

Noiembrie

Nu sunt actualizări.

înapoi la început

Octombrie

Noi caracteristici Office Web Apps în SharePoint

Cu ultima actualizare SharePoint Online, veți beneficia de noi caracteristici Office Web Apps: mai multe controale pentru editare și formatare, suport pentru creare în colaborare între aplicațiile web și suport îmbunătățit pentru dispozitive, inclusiv editare de pe tablete.

Cu ajutorul versiunilor web de Word, PowerPoint, Excel și OneNote puteți vedea, edita și lucra împreună la documente Office, practic de oriunde. Iată un sumar al noilor caracteristici din fiecare aplicație Office Web Apps:

 • Actualizarea Word Web App: Vedeți grafică, imagini și designuri cu fidelitate de excepție, beneficiind și de suport pentru vizualizarea și adăugarea de comentarii. Formatați și proiectați documentele direct dintr-un browser, cu caracteristicile frecvent utilizate ale versiunii Word pentru desktop, inclusiv noi instrumente pentru aspectul paginilor, instrumente pentru imagini și contor de cuvinte. Suportul nou adăugat pentru creare în colaborare și comentarii din Word Web App facilitează lucrul în echipă pe web.

 • Actualizări pentru Excel Web App: Beneficiați de caracteristicile esențiale pentru foi de calcul, cum ar fi îmbinarea celulelor, meniuri contextuale, potrivire automată a coloanelor, ghidaj de umplere și sume automate. Manevrați și vizualizați datele pentru a avea o mai bună imagine a lor, cu suportul pentru diagrame de înaltă fidelitate, inclusiv 3D, cu suport îmbunătățit pentru Interogare tabel și Validare date, funcționalitatea Slicer și interactivitatea Pivot Chart.

 • Actualizări pentru PowerPoint Web App: Prezentările arată așa cum arată și pe desktop, cu diapozitive de rezoluție mare, tranziții complete și comentarii vizibile. Acum este acceptată redarea audio și video, chiar și de pe o tabletă sau de pe un telefon. Suportul pentru glisare și fixare ajută la așezarea în pagină. În același timp, capacitatea de a insera imagini, de a aplica tranziții și animații sau de a adăuga o temă gata proiectată fac posibilă crearea unor prezentări elegante direct din browser. Iar suportul nou pentru creare în colaborare și comentarii din PowerPoint Web App îmbunătățește colaborarea în cloud.

 • Actualizări pentru OneNote Web App: Utilizatorii pot găsi ceea ce le trebuie mult mai ușor, cu ajutorul abilității de a căuta într-o pagină sau într-o secțiune. Și suportul nou adăugat pentru vizualizarea adnotărilor în cerneală face ca mai multe informații să fie accesibile de pe web. Doar faceți clic pentru a tasta oriunde în pagină pentru a adăuga o notă, o imagine sau o etichetă. Iar notele pot fi acum partajate ca URL, pot fi văzute pe telefon, pe PC sau pe tabletă printr-un browser.

Dacă ați dori să aflați mai multe lucruri, recomandăm următorul articol de blog scris de Mike Morton, Manager de grup de programe pentru aplicațiile web Office, care descrie viitoarele îmbunătățiri ale Office Web Apps.

Notă: Office 365 va încheia suportul pentru Internet Explorer 7 (IE7) la 1 octombrie 2012. Viitoarea actualizare Office Web Apps nu deține suport pentru IE7. Revizuiți pagina cu cerințele de sistem pentru Office 365 aici.

Filtrare și delimitare a sincronizării directoarelor

Această caracteristică dă clienților capacitatea de a delimita obiectele care sunt sincronizate din directorul de activitate la Office 365. Opțiunile de filtrare disponibile sunt bazate pe unitatea organizațională, pe domeniu și pe atribute de utilizator.

Interoperabilitate cu soluții de identitate terțe

Microsoft a definit un program structurat prin care să permită clienților să utilizeze soluții de identificare terțe (STS) calificate în infrastructura lor IT, pentru a adopta Office 365 și a configura federalizarea. Prin acest program am testat federalizarea cu Office 365 folosind soluții STS cum ar fi Ping, Optimal IDM etc. Protocolul utilizat pentru federalizare este WS* (WS-Federation și WS-Trust). Scenariile care sunt testate (cum ar fi activ, pasiv etc.) și se dovedesc a fi funcționale sunt documentate în TechNet. Aceste soluții de la parteneri sunt disponibile și în Office 365 Marketplace.

Capacitatea administratorilor de a seta expirarea parolelor și politica de notificare

Administratorii ofertelor noastre E și A pot seta acum politici de expirare a parolelor și politici de notificare pentru utilizatorii lor. Notificările pot fi setate la orice perioadă între 0 și 30 de zile înainte de expirarea propriu-zisă a parolei. Aceste modificări se pot efectua în interfața de utilizator pentru administrare.

Vizualizarea fișierelor PDF în browser

Avem plăcerea să vă anunțăm că acum puteți vedea fișierele PDF direct în browser - nu mai trebuie să descărcați fișierele PDF pe desktop pentru a le vizualiza. Adobe Reader este necesar pentru a instala insertul de browser potrivit. După ce este instalat insertul, puteți deschide orice fișier PDF stocat într-o bibliotecă de documente SharePoint Online și orice fișier PDF încorporat ca atașare în elementele listelor, direct în browser.

Redarea în flux a fișierelor MP4 mari

Avem plăcerea de a vă anunța că fișierele video MP4 stocate într-o bibliotecă SharePoint Online vor începe redarea în flux mai rapid, fără a descărca întâi fișierul complet. Descărcarea completă a fișierului provoacă uneori întârzieri sau memorare nedorită în zona tampon. Această îmbunătățire va îmbunătăți cu mult redarea fișierelor MP4.

înapoi la început

Septembrie

Notificări de expirare a parolelor în Outlook

Outlook 2007 și 2010 oferă acum utilizatorilor notificări de expirare a parolelor. Aceste notificări în avans vor fi afișate într-un mesaj pop-up, într-o perioadă de timp configurată de administrator. De asemenea, acestea vor include linkuri (URL-uri) la portalul Microsoft Online, unde utilizatorii își pot modifica/actualiza parolele. Outlook se va închide dacă utilizatorul face clic pe „Nu”. Utilizatorul va putea în continuare să își acceseze inboxul, dar Outlook va afișa o notificare „parola necesară” și corespondența nouă nu se va sincroniza. Pentru utilizatorii ale căror parole au expirat deja, Outlook va afișa un mesaj de eroare.

Capturi de ecran adăugate la ghidurile pentru verificarea domeniilor

Pentru a utiliza un domeniu particularizat cu Office 365, administratorii trebuie să editeze înregistrările DNS pentru a verifica dacă sunt proprietarii domeniului. Portalul Office 365 conduce administratorii prin acest proces de verificare, explicând pașii specifici care trebuie efectuați la registratorii de domenii populari. Acești pași includ acum capturi de ecran care ilustrează locul exact din site-ul web al registratorului de domeniu unde se efectuează fiecare activitate.

Instrucțiuni specifice pentru registratorii de domeniu, pentru crearea de înregistrări DNS

În prezent sunt disponibile ghiduri care explică pas cu pas administratorilor Office 365 cum să creeze înregistrări DNS la registratorii de domenii populari. Înainte, instrucțiunile specifice pentru registratorii de domeniu erau disponibile pentru primul pas al configurării DNS (verificarea calității de proprietar al domeniului). Acum instrucțiunile includ procesul complet de configurare al înregistrărilor MX, SRV, TXT și CNAME.

Informații suplimentare:
Administratorii pot accesa noile ghiduri la articolul de Ajutor Crearea de înregistrări DNS pentru Office 365

înapoi la început

August

Suport Office 365 pentru Shibboleth

În prezent este acceptată integrarea Shibboleth (o implementare de SAML 2.0) cu Office 365. Acest lucru oferă administratorilor IT capacitatea de a furniza o experiență unică de sign-on pentru utilizatorii lor Active Directory folosind un furnizor de identități Shibboleth ca STS.

Informații suplimentare:
Pentru detalii suplimentare privind acest lucru, citiți documentația TechNet

înapoi la început

Iulie

Funcționalitatea de ștergere nepermanentă a utilizatorilor

Acum administratorii Office 365 pot recupera utilizatorii șterși dintr-o listă simplă timp de 30 de zile după ștergere. Acest lucru este semnificativ, deoarece acum situații cum ar fi ștergerea accidentală a unui utilizator sau reangajarea unui angajat pot fi ușor gestionate de administratorul dvs. Office 365.

Informații suplimentare:
Pentru detalii despre cum se adaugă sau se restaurează utilizatorii cu un cont Microsoft Office 365 pentru întreprinderi, citiți articolul Ștergerea sau restaurarea utilizatorilor

Îmbunătățiri ale sincronizării numelor de utilizator cu SharePoint Online

Probabil ați văzut caractere suplimentare înaintea numelui dvs. atunci când apare în diverse site-uri SharePoint Online (Site-ul meu, Site-uri de echipă, portalul firmei etc.); adesea arată cam așa: i:0#f|nume membru. Această îmbunătățire a numelui de utilizator va spori probabilitatea ca un nume de utilizator să apară fără caractere suplimentare.

Lync-to-phone*

Utilizatorii Lync-to-phone pot face și primi apeluri telefonice la orice număr de telefon de pe laptopul sau smartphone-ul propriu, prin intermediul unui serviciu de apelare achiziționat separat, de la un partener calificat. Jajah, subsidiară a Telefonica, este primul partener disponibil. În plus față de apeluri telefonice, Lync-to-phone oferă o experiență tip „un singur număr de telefon” pe laptop, smartphone și tabletă (prin intermediul clienților Lync de pe aceste dispozitive). Cu Lync-to-phone, apelurile devin parte integrată a unei experiențe de comunicare unificate, alături de mesaje instant, prezență, apeluri video și conferințe web.
*Această actualizare va fi disponibilă inițial doar pentru clienții noștri din SUA și Regatul Unit.

Informații suplimentare:
Pentru a afla mai multe, citiți articolul de Ajutor Conectarea Lync Online la rețeaua de telefonie
înapoi la început

Iunie

Lync 2010 pentru iPad 1.5

Clientul mobil Lync 2010 pentru iPad a fost actualizat pentru a oferi capacități de colaborare în cadrul întâlnirilor Lync. Această actualizare permite utilizatorilor Lync 2010 pentru iPad să vadă prezentările Microsoft PowerPoint încărcate în cadrul unei întâlniri Lync programate, să vadă lista cu participanții la întâlnire și să primească notificări despre alte tipuri de conținut care se partajează în cadrul întâlnirii. Această actualizare este disponibilă acum în magazinul de aplicații iTunes.

Disponibilitate Office 365 la nivel global: 46 de țări noi

Office 365 este disponibil acum pe piață în 46 de noi țări: Africa de Sud, Algeria, Arabia Saudită, Argentina, Azerbaidjan, Bahrain, Belarus, Bulgaria, Croația, Ecuador, Egipt, El Salvador, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Guatemala, Islanda, Indonezia, Iordania, Kazahstan, Kenya, Kuwait, Letonia, Liechtenstein, Lituania, FRI Macedonia, Malta, Muntenegru, Maroc, Nigeria, Oman, Pakistan, Panama, Paraguay, Qatar, Republica Dominicană, Serbia, Slovacia, Slovenia, Sri Lanka, Taiwan, Thailanda, Tunisia, Turcia, Ucraina, Uruguay și Venezuela.

Disponibilitate Office 365 la nivel global: 11 limbi noi

Am adăugat suport pentru limbile bulgară, croată, estonă, letonă, lituaniană, sârbă (latin), slovacă, slovenă, thai, turcă și ucraineană.

Interfața utilizator de căutare în mai multe cutii poștale Exchange acceptă acum căutări în 5.000 de cutii poștale

Am mărit limita maximă de căutare în cutiile poștale, de la 50 la 5.000 de cutii poștale, atât pentru interfața utilizator de căutare în mai multe cutii poștale, cât și pentru căutarea „new-mailbox” din PowerShell. Capacitatea „search-mailbox” va continua să funcționeze fără o limită superioară pentru căutare în cutiile poștale, în Exchange Online.

Informații suplimentare:
Pentru a afla mai multe, citiți articolul de Ajutor Crearea unei noi căutări în mai multe cutii poștale
înapoi la început

Mai

Serviciul Office 365 a primit certificarea FISMA

Office 365 a primit acum autorizația de operare (ATO, Authority to Operate) acordată prin FISMA (Federal Information Security Management Act) de către Broadcasting Board of Governors, creând astfel un proces prin care agențiile federale SUA pot să certifice și să acrediteze securitatea sistemelor lor de management al informațiilor.

înapoi la început

Aprilie

Nu sunt actualizări

înapoi la început

Martie

Instrumentul Cutii poștale partajate Office 365

Acum, cutiile poștale partajate pot fi create și configurate utilizând un nou instrument Cutie poștală partajată Office 365 bazat pe GUI. Pentru aceasta, descărcați instrumentul Cutie poștală Office 365, creați un grup de securitate și adăugați membri și apoi rulați instrumentul pentru a crea și configura o cutie poștală partajată. Anterior era necesar PowerShell pentru a crea și configura cutiile poștale partajate.

Asistentul Implementare Exchange actualizat, cu Expertul pentru configurare hibridă inclus*

Asistentul Implementare Exchange Server (ExDeploy) a fost actualizat pentru a include suport pentru configurarea implementărilor hibride cu Expertul pentru configurare hibridă Exchange 2010 SP2. Această adăugire la scenariul principal se axează pe organizațiile Exchange 2003 care fac implementări hibride și include documentație nouă, diagrame, liste de verificare și vreo 50 de pași manuali în minus.
*Actualizările complete ale asistentului Implementare Exchange Server pentru Exchange 2007 și Exchange 2010 sunt așteptate la sfârșitul lui iunie 2012.

Abonament Office pentru pachete lingvistice pentru mai mulți entități găzduite

Acum clienții pot descărca gratuit pachete lingvistice multiple pentru abonamentul lor Office, fapt care îi ajută pe utilizatori să comute între limbile lor preferate pentru abonamentul Office. De asemenea, se evită supraîncărcarea rețelei și se reduce timpul de instalare al utilizatorului. Căutați linkul „Descărcare pachete lingvistice” de sub secțiunea Resurse pe pagina Descărcări.

Suport Office 365 pentru conexiuni POP și IMAP la Outlook 2003

Office 365 acceptă acum conexiuni POP și IMAP la Outlook 2003. Însă rețineți că clienții care se conectează la Outlook 2003 prin POP sau IMAP vor avea următoarele limitări: nu există suport pentru calendar, nu există informații de tipul liber/ocupat, nu există Listă globală de adrese și e-mail tip Push, iar la conectarea prin POP, toate mesajele vor fi descărcate pe client și nu va exista sincronizare între mai multe computere sau dispozitive (de exemplu între un laptop și un telefon mobil).

Exchange ActiveSync (EAS) pentru telefoane mobile adăugat la planul Chioșc Exchange Online*

Acum, utilizatorii Chioșcului Exchange Online pot să utilizeze orice smartphone care acceptă Exchange ActiveSync, inclusiv telefoane mobile Windows Phone, iPhone, Android și Nokia (Symbian). Însă utilizatorii care doresc suport pentru Exchange ActiveSync pe dispozitivele lor tabletă, cum ar fi tabletele iPad sau Android, trebuie să facă upgrade la un SKU care include Exchange Plan 1 sau Exchange Plan 2. Prețul pentru Chioșcul Exchange Online rămâne neschimbat.
*Această actualizare va fi disponibilă clienților în următoarele câteva luni. Ne așteptăm ca toți clienții să primească actualizarea până în iunie 2012.

Capacitatea de stocare pentru e-mail pentru planul Chioșc Exchange Online a crescut de la 500 MO la 1 GO*

Datorită costurilor de stocare mai scăzute, am mărit limita cutiilor poștale pentru utilizatorii planului Chioșc Exchange Online de la 500 MO la 1 GO. Prețul pentru Chioșcul Exchange Online rămâne neschimbat.
*Această actualizare va fi disponibilă clienților în următoarele câteva luni. Ne așteptăm ca toți clienții să primească actualizarea până în iunie 2012.

înapoi la început

Februarie

Limita cotei de stocare pentru clienți cu peste 10.500 posturi a crescut

Clienții cu mai mult de 10.500 de posturi pot să consume acum până la 25 TO de date, spre deosebire de limita precedentă de 5 TO. Această creștere este echivalentă cu o capacitate de 55.000 de posturi pentru entități găzduite.

Tichet de serviciu pentru creșteri ale limitei de transport

Acum administratorii pot remite un tichet de serviciu pentru a crește pentru organizația lor la peste 100 limitele pentru reguli de transport per entitate găzduită și de destinatari ce pot fi adăugați prin regulile de transport.

Abilitate îmbunătățită SharePoint Online de a recupera colecțiile de site-uri SharePoint

Clienții pentru întreprinderi au acum abilitatea de a restaura colecții complete de site-uri cu doar câteva clicuri. Această îmbunătățire la Centrul de administrare SharePoint Online este semnificativă deoarece înseamnă că ștergerile accidentale pot fi restaurate cu ușurință.

Sincronizare sporită a directoarelor pentru întreprinderi pentru SharePoint Online

Microsoft a crescut limita pentru sincronizarea directoarelor în Office 365 pentru a-i cuprinde pe toți clienții, indiferent de dimensiune, ceea ce înseamnă că și cei mari, cu mulți utilizatori, pot asigura accesul la serviciul SharePoint Online.

Suport îmbunătățit pentru PDF pentru SharePoint Online

Acum fișierele PDF pot fi deschise direct în Adobe Reader fără să fie nevoie să le descărcați întâi pe PC. Fișierul PDF rămâne conectat și stocat în biblioteca dvs. de documente SharePoint Online în timp ce vizualizați și editați fișierul.

Partajare externă: invitații prin e-mailul firmei*

Acum, utilizatorii externi își pot utiliza adresele de e-mail de firmă pentru a se autentifica atunci când sunt invitați la o colecție de site-uri. ID-ul Windows Live le permite utilizatorilor externi să asocieze adresa de e-mail de firmă (ex: utilizator@contoso.com) la sistemul LiveID. Clienții Office 365 își pot invita partenerii și clienții la site-uri de partajare externe utilizând contul lor de e-mail principal. Dacă această adresă de e-mail este asociată cu sistemul LiveID, atunci utilizatorul extern se poate conecta cu numele de utilizator principal și parola.
*Această actualizare va fi disponibilă clienților în următoarele câteva luni. Ne așteptăm ca toți clienții să primească actualizarea cel târziu în mai 2012.

Configurarea automatizată a reținerii din motive litigioase în PowerShell

Configurarea rulării reținerii din motive litigioase este acum o caracteristică automatizată care poate fi configurată prin PowerShell. Anterior, administratorii IT trebuiau să remită un tichet de serviciu.

Informații suplimentare:
Pentru a afla mai multe despre reținerea din motive litigioase, citiți Punerea sub reținere din motive litigioase a unei cutii poștale

înapoi la început

Ianuarie

Înregistrarea Lync pe partea client

Acum, administratorii de entități găzduite pot să activeze sau să dezactiveze înregistrarea clienților. Atunci când această caracteristică este activată, utilizatorii pot să înregistreze conversațiile sau întâlnirile Microsoft Lync 2010 și să surprindă conținut audio, video, mesagerie instant (IM), partajare de aplicații, prezentări Microsoft PowerPoint, table albe și porțiuni de sondaje din sesiunile Lync 2010. Înregistrările pot fi salvate în formatul Windows Media, apoi redate așa cum au avut loc în timpul conversației sau întâlnirii Lync.

Îmbunătățiri ale Panoului de control Lync Online

Acum, Panoul de control Lync Online le oferă administratorilor control suplimentar asupra mediului lor Lync Online, inclusiv modul de confidențialitate al prezenței, notificări pe telefonul mobil și setări de conferințe prin dial-in.

Conformitate cu standardul SSAE 16 (Statements on Standards for Attestation Engagement - Declarații despre standarde pentru angajament de atestare) Tipul I

AICPA (American Institute of Certified Public Accountants - Institutul American al Contabililor Publici Certificați) a înlocuit SAS70 cu SSAE16.

Captura fișierelor PST Microsoft Exchange

Acum, captura fișierelor PST îi ajută pe utilizatori să descopere fișierele în format de fișier Folder personal Outlook (.pst), apoi să le importe în Exchange Server și Exchange Online. Captura fișierelor PST ajută organizațiile să obțină mai mult control asupra depozitelor lor de date din e-mail, amplasându-le în Exchange. Cu opțiunea de a instala agenții de captură PST pe mașinile țintă, administratorii pot să determine unde se găsesc fișierele .pst și cine este proprietarul fișierelor, prin consola de captură PST. Apoi, acestea pot fi importate direct în cutia poștală principală sau în cutia poștală de arhivă asociată.

Research In Motion BlackBerry Business Cloud Services (BBCS) pentru Microsoft Office 365

Acum, Research In Motion (RIM) găzduiește BlackBerry Business Cloud Services pentru Microsoft Office 365, care extinde Microsoft Exchange Online la telefoanele smartphone BlackBerry și permite implementări BlackBerry auto-gestionate în cloud. RIM BBCS oferă caracteristici de administrare puternice și sensibile pentru a susține strategia de management BlackBerry a organizației. Aceasta este disponibilă fără costuri suplimentare pentru abonații curenți de dimensiuni medii sau de întreprindere ai suitei Office 365 sau Exchange Online individual și funcționează cu telefoanele smartphone BlackBerry în planurile de date de afaceri sau pentru consumatori.

RSS pentru Tabloul de bord Stare servicii

Noul flux RSS Tablou de bord Stare servicii oferă administratorilor Office 365 acces în timp real la informații despre problemele cu serviciile și despre evenimentele de întreținere planificate. Fluxul RSS este actualizat de fiecare dată când se adaugă un eveniment nou sau se actualizează un eveniment existent. Pentru a vă abona la fluxul RSS, accesați pagina Admin. Apoi, în panoul din stânga de sub Asistență, faceți clic pe Stare servicii. Apoi faceți clic pe linkul de abonament RSS din Tabloul de bord Stare servicii.

Starea la nivel de client pentru Tabloul de bord Stare servicii

Acuratețea datelor furnizate prin Tabloul de stare al serviciilor a fost îmbunătățită. Acum, informațiile despre Lync Online și Exchange Online publicate la Tabloul de stare al serviciilor au ca țintă clienții specifici influențați direct de incidente sau evenimente ale serviciilor.

înapoi la început

Decembrie

Microsoft Dynamics CRM Online

Serviciul Microsoft Dynamics CRM Online este acum în funcțiune pe platforma OSDP de pe piețele curente Microsoft Dynamics CRM Online. Ca rezultat, clienții și partenerii pot gestiona acum utilizatorii Cloud și facturarea Cloud într-o platformă unică.

Clienți Lync Mobile

Microsoft a adăugat suport pentru Lync pentru anumiți clienți mobili, oferind mesagerie instant, prezență, conferințe audio cu o singură atingere și caracteristici de apelare pe Windows Phone, iOS, Android și Nokia Symbian. Lync 2010 pentru Windows Phone este disponibil acum în Windows Phone Marketplace și Lync 2010 pentru Android este disponibil acum de la Android Market. Au fost transmiși clienții mobili Lync pentru alte platforme către magazinele de aplicații mobile asociate și ar trebui să fie disponibili în curând.

Lync Online Web Scheduler

Este disponibil acum un nou instrument bazat pe browser pentru programarea întâlnirilor online cu drepturi de acces și roluri corespunzătoare.

Centru de autorizare actualizat

Pe baza feedbackului clienților, am simplificat limbajul Centrului de autorizare, pentru a ajuta la găsirea mai simplă a informațiilor detaliate legate de confidențialitate și de practicile noastre de securitate și la înțelegerea practicilor noastre pentru gestionarea și securizarea datelor în Microsoft Online Services.

Suport pentru Clauzele cu model UE pentru toți clienții UE

Office 365 este primul și unicul serviciu de productivitate major bazat pe cloud care aderă prin contract la Clauzele cu model UE, un set de cerințe stringente de protejare a datelor pentru Uniunea Europeană. De asemenea, includem cerințe suplimentare de la statele membre UE individuale în acordul de procesare a datelor Office 365.

Informații suplimentare:
Vizitați portalul Microsoft Online Services pentru ca acest acord să fie adăugat în contractul dvs. Office 365

Cerințele HIPAA/BAA (Health Insurance Portability and Accountability Act, Legea responsabilității și a transferabilității asigurărilor medicale)

Office 365 îndeplinește cerințele de securitate pentru asociații de afaceri din legea HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act, Legea responsabilității și a transferabilității asigurărilor medicale), o lege din S.U.A. care solicită organizațiilor de îngrijire a sănătății să protejeze informațiile de sănătate de identificare personală. În plus, Microsoft va semna acorduri de asociere cu clienții, cu Acordurile la nivel de întreprindere.

Expertul de configurare hibridă Exchange

Acest nou expert ajută la fluidizarea procesului de implementare hibridă, simplificând configurarea caracteristicilor și a serviciilor Exchange Online, inclusiv calendarul și partajarea de informații de tip liber/ocupat, acțiunile din cutia poștală, securizarea fluxului de corespondență și Arhivarea Exchange Online.

Îmbunătățiri Exchange pentru migrările de e-mail*

Două noi îmbunătățiri ale caracteristicilor de migrare vor aduce o eficiență mai mare migrărilor de e-mail.

 1. Capacități de gestionare îmbunătățite: Noul tablou de bord de migrare Exchange Online ajută la îmbunătățirea eficienței administrative în timpul unei migrări Exchange de tranziție, a unei migrări Exchange în etape sau a unei migrări IMAP. Administratorii de entități găzduite pot programa mai multe pachete de migrare, pot obține informații despre starea migrării de la pachetele de migrare, pot vizualiza detaliile specifice fiecărui utilizator și elementele omise. De asemenea, instrumentele de raportare și de diagnosticare îmbunătățite ajută, de asemenea, la crearea unei experiențe de depanare mai bune.
 2. Numărul de migrări concurente: Administratorii pot utiliza acum Componenta de administrare Exchange pentru a crește valoarea pentru un pachet de migrare la nu mai puțin de 50.

*Această actualizare va fi disponibilă clienților în următoarele câteva luni. Ne așteptăm ca toți clienții să primească actualizarea până în iunie 2012.

Informații suplimentare:
Pentru mai multe detalii despre migrările de e-mail, consultați articolul de Ajutor Prezentare generală a migrării e-mailului

Îmbunătățiri Exchange la căutarea în mai multe cutii poștale*

Utilizatorii pot lansa acum o fereastră separată pentru a examina accesările de mesaje și statisticile pentru fiecare interogare. Performanța căutării a fost îmbunătățită de asemenea cu un impact redus de erori de interogări reîncercate, precum și îmbunătățiri la scalabilitate și disponibilitate.
*Această actualizare va fi disponibilă clienților în următoarele câteva luni. Ne așteptăm ca toți clienții să primească actualizarea până în iunie 2012.

Informații suplimentare:
Pentru mai multe detalii despre căutarea în mai multe cutii poștale, consultați articolul de Ajutor Căutările în mai multe cutii poștale

Politica de retenție și gestionarea etichetelor Exchange*

Am îmbunătățit setările de retenție a cutiei poștale astfel încât să fie mai simplu să gestionați cutiile poștale dintr-o organizație. Utilizatorii pot folosi acum setările de control al corespondenței din Panoul de control Exchange, pentru a crea și a gestiona etichetele și politicile de retenție.
*Această actualizare va fi disponibilă clienților în următoarele câteva luni. Ne așteptăm ca toți clienții să primească actualizarea până în iunie 2012.

Informații suplimentare:
Pentru mai multe detalii despre strategiile de conservare, consultați articolul de Ajutor Configurarea și gestionarea strategiilor de conservare în Exchange Online

Politica de numire a grupurilor Exchange*

Administratorii pot acum să standardizeze și să gestioneze numele grupurilor de distribuție - numite și grupuri publice - create de utilizatorii din organizația lor. Aceștia pot solicita să fie adăugat un anumit prefix și sufix la numele grupurilor de distribuție atunci când sunt create și să blocheze utilizarea anumitor cuvinte. Această caracteristică ajută la reducerea utilizării de cuvinte neadecvate în numele de grupuri.
*Această actualizare va fi disponibilă clienților în următoarele câteva luni. Ne așteptăm ca toți clienții să primească actualizarea până în iunie 2012.

Informații suplimentare:
Pentru mai multe detalii despre configurarea unei politici de numire a grupurilor, consultați articolul de Ajutor Crearea unei politici de denumire pentru grupurile de distribuire

Îmbunătățiri ale arhitecturii de înaltă disponibilitate Exchange*

Am extins arhitectura de înaltă disponibilitate pentru Exchange Online pe site-uri suplimentare, pentru a furniza un grad mai mare de reziliență în cazul apariției erorilor de rețea. Administratorii și utilizatorii finali pot observa modificări la numele de server în URL-uri și în setări de protocol, deși marcajele în document pentru Outlook Web App nu ar trebui să fie afectate. Conexiunea pentru aplicațiile și dispozitivele client, inclusiv pentru cele configurate să se conecteze direct la adresele de server, se va redirecționa automat atunci când cutia poștală este migrată la cel mai recent software. Un procent foarte mic de dispozitive mobile nu sunt 100% conforme și pot necesita reconfigurare pentru a se conecta la o adresă POD modificată.
*Această actualizare va fi disponibilă clienților în următoarele câteva luni. Ne așteptăm ca toți clienții să primească actualizarea până în iunie 2012.

Informații suplimentare:
Consultați articolul de Ajutor Expertul de configurare a telefonului mobil pentru proceduri de conexiune

Outlook Web App în Modul aplicație din Internet Explorer 9*

Outlook Web App se poate fixa acum pe bara de activități utilizând Modul aplicație din Internet Explorer 9. Această caracteristică oferă utilizatorilor abilitatea de a lansa Outlook Web App cu un singur clic și a-l executa cu mai puține distrageri, deoarece este separat de alte sesiuni de navigare. De asemenea, îi informează pe utilizatori despre e-mailurile și mesajele instant sosite atunci când fereastra este minimizată sau ascunsă și oferă acces rapid la comenzile Outlook Web App obișnuite din bara de activități.
*Această actualizare va fi disponibilă clienților în următoarele câteva luni. Ne așteptăm ca toți clienții să primească actualizarea până în iunie 2012.

Fotografii ale expeditorilor în Outlook Web App*

Utilizatorii pot acum să asocieze fețe la numele din organizația lor, cu ajutorul fotografiilor afișate lângă informațiile expeditorului în mesaje de e-mail. Afișarea fotografiilor este activată în mod implicit, dar administratorii pot modifica setările politicii cutiei poștale Outlook Web App pentru a dezactiva această caracteristică.
*Această actualizare va fi disponibilă clienților în următoarele câteva luni. Ne așteptăm ca toți clienții să primească actualizarea până în iunie 2012.

Actualizarea automată a numelor de utilizatori pentru administratori

Utilizatorii administratori au acum posibilitatea de a-și actualiza propriul alias după ce adaugă un domeniu. Anterior, trebuia ca alt utilizator administrator să efectueze această modificare sau să creeze un alias în cazul în care exista un singur cont de utilizator. Pentru a termina această activitate, conectați-vă la Office 365 și deplasați-vă la experiența de gestionare a utilizatorilor. Selectați numele de utilizator și faceți clic pe Editare. În experiența de editare, puteți să vă schimbați numele de utilizator din numeledvs@firmadvs.onmicrosoft.com în numeledvs@firmadvs.com. După ce ați făcut clic pe Salvare, va trebui să vă deconectați și să vă reconectați pentru a termina modificarea.

Moniker Microsoft Online Services ID schimbat în ID de utilizator

Am modificat textul din produs și din paginile de înregistrare din „Microsoft Online Services ID” (MOS ID) în „ID utilizator”, pentru a reduce confuzia privind ceea ce înseamnă MOS ID.

înapoi la început

Noiembrie

Extindere globală Office 365: 22 de țări noi

Versiunile de încercare Office 365 sunt disponibile în 22 de noi țări: Africa de Sud, Arabia Saudită, Argentina, Bulgaria, Croația, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Islanda, Indonezia, Kuweit, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Malta, Qatar, Serbia, Slovacia, Slovenia, Taiwan, Turcia și Ucraina.

Extindere globală Office 365: Rusia și Coreea

Disponibile anterior doar prin intermediul acordurilor la nivel de întreprindere sau prin partenerii noștri de sindicalizare, versiunile de încercare și comerciale Office 365 sunt disponibile acum direct de la Microsoft, atât în Rusia, cât și în Coreea.

Reinițializarea cu autoservire a parolei de administrator

Administratorii au acum abilitatea de a-și reinițializa propria parolă prin intermediul unui mesaj text (SMS) și a unei adrese de e-mail alternative. Pentru ca reinițializarea parolei de administrator să funcționeze, trebuie să fi furnizat deja un număr de telefon la care să primiți un mesaj text (SMS) și o adresă de e-mail alternativă. Adresa de e-mail trebuie să fie diferită de adresa de e-mail Office 365. (Dacă nu puteți să vă conectați la contul Office 365, nu este posibil să regăsiți e-mailul trimis la acea adresă.) Dacă nu ați introdus deja aceste informații, navigați la zona de gestionare a utilizatorului, făcând clic pe Admin, apoi, sub Gestionare, făcând clic pe Utilizatori. Pe fila Setări, introduceți adresa de e-mail în caseta Adresă de e-mail alternativă. Pe fila Proprietăți, introduceți numărul de telefon mobil în caseta Telefon mobil.

Transferul sursei de autoritate

Această actualizare permite administratorilor Office 365 să dezactiveze și să reactiveze Sincronizare director pentru a comuta între gestionarea locală sau în cloud a sursei de informații principale a utilizatorilor. Anterior, atunci când clienții utilizau expertul de migrare Office 365 pentru a activa Sincronizare director în scopul de a sincroniza datele de utilizator cu mediul cloud, aceștia nu aveau posibilitatea să revină la gestionarea datelor de utilizator cu Active Directory local fără a apela asistența.

Client Lync pentru Mac

Clienții care dețin Office pentru Mac 2011 Standard și au drepturi de utilizare pentru Lync pentru Mac 2011 pot acum să descarce Lync pentru Mac de la secțiunea de descărcare a Office 365. Lync pentru Mac 2011 permite utilizatorilor de Mac să vadă prezența online a colegilor lor în timp ce lucrează în Outlook sau colaborează la documente Office. De asemenea, le permite să trimită rapid un mesaj instant, să înceapă o discuție video sau să programeze o întâlnire Online din Outlook pentru Mac 2011.

Informații suplimentare:
Informații suplimentare: Aflați mai multe despre licențierea Lync pentru Mac aici

Pagina de descărcări unificate pentru Mac

Este disponibilă acum o pagină de descărcări unificate, pentru a oferi utilizatorilor de Mac o locație unică în care să descarce software de configurare a instalării desktop Office pentru Mac și Lync pentru Mac 2011. Pentru a obține aceste descărcări, faceți log in la contul dvs. Office 365 și vizitați secțiunea de descărcări.

Este adăugat suport oficial pentru OS X Lion

Am adăugat suport oficial pentru sistemul de operare OS X Lion la Office 365.

Îmbunătățiri ale experienței „Adăugare domeniu”

Am îmbunătățit experiența de utilizator privind Adăugarea unui domeniu, clarificând procesul de redelegare a domeniilor și furnizând linkuri contextuale la articolele de Ajutor relevante.

Îmbunătățiri ale controlului accesului clienților

Am îmbunătățit controalele de acces al clienților astfel încât administratorii Office 365 să poată bloca accesul extern la Office 365 pe baza adresei IP a clientului extern. Această acțiune blochează întregul acces extern la Office 365, cu excepția sincronizării active Exchange; toți ceilalți clienți, cum ar fi Outlook, sunt blocați. De asemenea, blochează întregul acces extern la Office 365, cu excepția aplicațiilor pasive bazate pe browser, cum ar fi Outlook Web Access sau SharePoint Online.

Suport pe 64 de biți pentru Instrumentul Sincronizare director

Versiunea pe 64 de biți a Instrumentului Sincronizare director este disponibilă acum pentru clienții noștri din întreprinderi. În plus, versiunea pe 64 de biți utilizează acum Forefront Identity Manager (FIM) 2010 ca motor de sincronizare subiacent, care este listat ascuns atunci când executați instalarea. Versiunea pe 64 de biți a instrumentului Sincronizare director are aceleași funcționalități ca și software-ul pe 32 de biți, singura excepție fiind aceea că nu se acceptă Active Directory cu mai multe păduri.

Instrumentul de suport pentru Depanare individuală (DIY - Do-It-Yourself)

Noul instrument de suport pentru Depanare individuală (DIY - Do-It-Yourself) este o soluție cuprinzătoare, auto-asistată, care îi ajută pe clienți să rezolve probleme sau întrebări pe care le pot avea cu suita de servicii Office 365. Depanarea scoate în evidență problemele de asistență tehnică și furnizează soluții imediate, astfel încât clienții să trebuiască să publice întrebări pentru comunitate sau să remită un tichet cu o solicitare de asistență. Oferă sute de elemente de ajutor și asistență posibile pentru Office 365 (cum ar fi subiecte de ajutor, articole, videoclipuri, pagini wiki, articole de blog etc.). Pe măsură ce parcurgeți o listă cu opțiuni de depanare, instrumentul afișează în mod dinamic conținut filtrat, pentru a vă ghida spre răspunsurile de care aveți nevoie.

Acces SharePoint Online pentru utilizatorii externi prin intermediul unui Windows Live ID

Microsoft contribuie la susținerea numeroaselor scenarii în care lucrați cu alte persoane, mai ales cu cei care nu fac parte din firma dvs., cum ar fi distribuitorii, partenerii de afaceri de încredere și clienții. Windows Live ID cuprinde acum capacități de partajare externe din SharePoint Online, astfel încât companiile să poată invita utilizatori externi să vizualizeze, să partajeze și să colaboreze la site-urile lor. Caracteristica este dezactivată în mod implicit, însă un administrator SharePoint Online de firmă poate activa partajarea externă pentru întreaga firmă. Apoi, fiecare proprietar individual de colecție de site-uri poate decide dacă dorește să partajeze extern. Fiecare client Office 365 SharePoint Online la nivel de entitate găzduită (nu pentru fiecare abonament) include 50 de licențe de acces ale partenerilor (PAL-uri) ce pot fi utilizate pentru partajarea externă. Clienților nu li se solicită momentan să obțină PAL-uri suplimentare pentru partajare externă dincolo de 50 de utilizatori și pot avea până la maximum 1000 de PAL-uri până la următoarea actualizare majoră a serviciului Office 365, după care Microsoft poate alege să îl facă disponibil ca program de completare cu plată.
Notă: Notă: Microsoft acceptă ca utilizatorii externi invitați să se conecteze la serviciu utilizând un Microsoft Online Services ID și/sau un Windows Live ID, care include nume de utilizator @Live.com, @Hotmail.com și @MSN.com, plus derivări regionale ale numelor de utilizator LiveID.

Adăugarea în SharePoint Online a Serviciilor de conectivitate cu aplicații de business (BCS) prin punctul final WCF

Serviciile de conectivitate cu aplicații de business (BCS) din SharePoint Online permit clienților să se conecteze la surse de date externe prin intermediul punctelor finale ale serviciilor Web Windows Communication Foundation (WCF) atât în modul de citire, cât și în cel de scriere. Aceste surse de date sunt adesea aplicații line of business (LoB) situate în spatele paravanelor de protecție ale clienților sau care fac tranziția la cloud, cum ar fi SQL Azure. SharePoint acceptă acum liste externe și coloane de date, serviciul Business Data Catalogue (BDC) pentru conectorii WCF și Serviciul de stocare securizată cu partiții în Centrul de administrare SharePoint Online pentru clienți (la nivel de entitate găzduită). Momentan, există unele componente ale BCS care nu se acceptă, inclusiv căutarea datelor externe, integrarea client îmbogățită, paginile de profil și conectivitatea directă la SQL Azure fără un punct final WCF.

Abilitate îmbunătățită SharePoint Online de a recupera site-ul SharePoint

Clienții la nivel de întreprinderi pot restabili acum subsite-uri întregi. În consecință, aceștia nu mai trebuie să contacteze asistența Office 365 pentru a solicita restaurarea.

Suport SharePoint Online pentru IE 9 și Chrome

În plus față de versiunile anterioare de Internet Explorer și Firefox, SharePoint Online acceptă acum oficial Internet Explorer 9 și Chrome. Lansați pur și simplu browserul dvs. preferat, apoi vizitați-vă site-ul de echipă SharePoint Online preferat sau site-ul de intranet al companiei, lucrați cu Office Web Apps și multe altele.

Extindere globală Office 365: Brazilia

Versiunile de încercare și comerciale Office 365 sunt disponibile în Brazilia din 8 noiembrie 2011.

Extindere globală Office 365: Suport pentru o nouă limbă

Am adăugat suport pentru limba portugheză varianta din Portugalia.

înapoi la început

Octombrie

Îmbunătățiri Exchange Online la conturile conectate

Utilizatorii ce dețin conturi conectate își pot sincroniza momentan cutiile poștale în Outlook Web App (OWA), făcând clic pur și simplu pe butonul de reîmprospătare. În timpul unei sesiuni OWA active, frecvența cu care se sincronizează o cutie poștală a fost crescută. În plus, cutiile poștale ale utilizatorilor se vor sincroniza automat atunci când aceștia se conectează la OWA.

Îmbunătățiri la Office Web Apps

Ne bucurăm să vă împărtășim numeroasele îmbunătățiri la popularele Office Web Apps de la Microsoft, incluzând:

 • Suport pentru ODF: Vizualizați și editați documente ODF 1.1 în Office Web Apps
 • Suport pentru un nou browser: Utilizați Office Web Apps cu Chrome și IE9 în modul nativ
 • Imprimarea din editor: Imprimați documentul Word din modul de editare, în plus față de modul de vizualizare
 • Suport pentru Excel: Inserați diagrame din Excel Web App
 • Copierea și lipirea în Excel: Copiați și lipiți valorile și formulele glisând ghidajul de umplere
 • Capacități de imprimare suplimentare: Imprimați prezentările direct din PowerPoint Web App
 • Editarea textului în mai multe forme: Editați textul în mai multe forme, nu doar în forme substituente
 • Opțiuni îmbunătățite pentru teme: Alegeți o temă de prezentare atunci când creați un nou document
 • Suport pentru miniaturi: Inserați miniaturi din PowerPoint Web App

Examinarea atașărilor Outlook Web App cu îmbunătățirile la Office Web Apps

Outlook Web App integrează acum Office Web Apps în experiența de examinare a atașărilor pentru documentele Microsoft Word, foile de calcul Microsoft Excel și prezentările Microsoft PowerPoint. Când este activată examinarea atașărilor în Office Web App, utilizatorii văd un link Deschidere în browser lângă tipul de document Office Web App din Outlook Web App. Făcând clic pe link, utilizatorul poate deschide documentul atașat utilizând Office Web Apps, pentru a obține o examinare de înaltă fidelitate a documentului Office într-o fereastră de browser.

înapoi la început

Între iunie și septembrie

Abilitatea SharePoint Online de a se conecta la liste și biblioteci de documente cu actualizarea „Mango” Windows Phone 7.5

Windows Phone 7.5, nume de cod „Mango”, permite acum atât clienților Office 365 întreprinderi mici sau întreprinderi mari să acceseze liste și biblioteci de documente SharePoint Online de pe telefonul lor Windows Phone.

Extindere globală Office 365: Chile

Versiunile de încercare și comerciale Office 365 sunt disponibile în Chile din 7 septembrie 2011.

Disponibilitate Office 365 la nivel global

Office 365 este disponibil în 38 de noi țări: Australia, Austria, Belgia, Canada, Columbia, Costa Rica, Cipru, Danemarca, Elveția, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Hong Kong, India, Irlanda, Israel, Italia, Japonia, Luxemburg, Malaysia, Mexic, Noua Zeelandă, Norvegia, Țările de Jos, Peru, Polonia, Portugalia, Puerto Rico, Regatul Unit, Republica Cehă, România, Singapore, Spania, Suedia, Trinidad Tobago, Statele Unite și Ungaria.

înapoi la început